Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4331 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2013 - 19:15

Kurban Bayramı Mesajları

Büyüt
Küçült
Kurban Bayramı
Kurban Bayramı Mesajları

VALİ KARAHAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan ikincisi olan mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edecek olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; insanları birbirine yakınlaştırarak aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran,  birlik ve dirliği pekiştiren müstesna günlerdir.

Dargınlık ve kırgınlıkları unutturarak  dayanışma  ve yardımlaşmayı artıran, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Büyüklerimiz, aile fertlerimiz, yakın çevremiz, dost ve komşularımızla olan   bağlarımızı güçlendiren bayram sürecinin daim olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımın  mübarek Kurban Bayramını kutlar, ilimize, ülkemize,  İslam alemine ve dünya ülkelerine  hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgiler sunarım.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında;

“Hayatın hızla akıp gittiği zaman diliminde yine bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir. Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensupları olarak,  toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Şüphesiz, aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır.

Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da gerekli ortamlar hazırlanmış, şehrin üç noktasında (Kesmetaş mevkii, İtfaiye binası yanı ve Toprakdeğirmeni Mahallesi) kesim yerleri oluşturulmuştur. Yine bayram süresince belediyemiz ilgili birim ve hizmet kolları aralıksız çalışmalarına devam edecektir.

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram yaşanılması  duygu ve düşüncesiyle,  aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diler, daha güzel günlerde, daha güzel bayramları birlikte  paylaşmak umuduyla tüm halkımızın bayramını içtenlikle kutlarım" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir