Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6621 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2013 - 02:13

Melikoğlu, İlçemize Gelen Hizmetleri Sulandırma Çabası

Büyüt
Küçült
Melikoğlu, İlçemize Gelen Hizmetleri Sulandırma
Görele belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge'nin Görele' li Bürokratlara Müteşekkir olduğuna'' dair açıklaması ile alakalı bir açıklama yaptı.

İLÇEMİZE GELEN HİZMETLERİ SULANDIRMA ÇABASI

 Görele belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge'nin Görele' li Bürokratlara Müteşekkir olduğuna'' dair açıklaması ile alakalı bir açıklama yaptı.

 Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla, hizmet aşkına düşüp, uykudan uyananlar, yapılan hizmetlerden nasıl nemalanırımın peşine düştüler diyen Melikoğlu şöyle devam etti;

“Görele de eşi görülmemiş hizmetlere imza atılan 9 yıllık dönemin sonunda, açıkça görülmekte olan hizmetlerde hiçbir pay sahibi olmayanların ardı ardına açıklamalar yaparak vatandaşın dikkatlerini farklı noktalara çekme çabaları devam ediyor. Bizler slogan değiş iş üretiyoruz. . Dokuz yıllık dönemde Görele Belediyesinin Ak parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri farklı bir açıdan  demagojiyle sulandırmaya çalışıyorlar. Görele de bir fakülte ve bir yüksek okul yapılması için üstün çaba gösteren Ak Parti milletvekillerinin ve başta Grup Başkanvekili Sayın Nurettin Canikli’nin ortaya koyduğu kararlı siyasi iradenin önemini görmeyen bir anlayış tamamen sulandırmadan başka bir şey değildir. Sayın Nurettin Canikli'nin Görele'de yapılan yatırımlarda  gösterdiği kararlı siyasi iradeye müteşekkiriz. Kaba inşaatı hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile belli bir noktaya getirilmiş  olan üniversite binamız, Sayın Nurettin Canikli'nin katkılarıyla üniversitenin yatırım programına alınmıştır. Kimse bunu inkar edemez. Evet diğer birçok eğitim kurumu da Ak Parti döneminde ilçemize kazandırılmıştır.  Görele Belediyesinin çalışmalarıyla yapılan 18 uygulamaları sonucunda ilçemize 800 kişilik Anadolu Öğretmen Lisesi yeri bir yurt yeri ve bir kapalı spor salonu yeri  çıkartılmış ve milletvekillerimiz başta grup başkan vekilimiz Nurettin Canikli  'nin sayesinde yatırım programına alınmış ve yapılmıştır. Kıymetli büyüğümüz Sayın Melahat Gürel’in  ve Gürel Ailesinin eğitime yaptıkları katkılardan dolayı, gürel ailesine duyduğumuz  büyük saygının neticesi olarak yapılan eğitim kurumlarının bir kısmına Gürel ailesinin isimleri verilmiştir. Kendilerine teşekkür edilmiştir.”

DAHA ÖNCEKİ HÜKÜMETLERDE BÜROKRAT VE SİYASİLER NE YAPMIŞ?

     “Bakınız altını çizerek söylüyorum. Tüm bu hizmetler Ak Parti iktidarı döneminde yapılmıştır. Yerel seçimler yaklaştığı için slogan üretir gibi haber üretenler büyük yanılgı içindedirler. Sezar'ın hakkı Sezar'ındır. Daha önce ki dönemlerde de bir  çok bürokratlar hatta bakanlar vardı Görele’ye ne yapılmıştır. Bu Göreleli bürokratların başarısızlığımıdır? Yoksa siyasi iradenin başarısızlığımıdır? Bu dönemler de neden Görele’ye bir hizmet gelmemiştir? Şu anda da Görele’den seçilmiş yine CHP’li Milletvekili Sayın Selahattin Karaahmetoğlu var, bir dikili taşı mı olmuştur, şu ana kadar? birisi çıksın söylesin! Tüm bu gerçeklere rağmen Sayın Fikri Bilge, Görele ye kendi penceresinden bakarak hizmetleri sulandırmaya çalışıyor, slogan üretir gibi haber üretiyor. Kendisine pay çıkartma ve gündemde kalma çabasına devam ediyor. Görele Belediye'sini yaklaşan yerel seçimler arifesin de başarısız göstermeye yapılanları sulandırmaya çalışıyor. Kimse merak etmesin Görele' de hizmet sağanağı sürecek."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir