Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7182 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2012 - 15:05

Melikoğlu, Niyet Aynı Niyet, Taktik Aynı Taktik

Büyüt
Küçült
Melikoğlu, Niyet Aynı Niyet, Taktik Aynı
Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu Cami konusunda eleştirdi.

 Melikoğlu, Niyet Aynı Niyet, Taktik Aynı Taktik

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu Cami konusunda eleştirdi.

“Sayın Aksu’yu samimi bulmuyorum. Konu burada da samimiyete dayanıyor. Samimi olan insan projeyi bir görelim, araştıralım koruma kuruluna sunalım uygun bir yer ve proje oluyorsa seve seve yaparız, der. Ne deniyor oraya olamaz, biz zaten cami yapacaktık, diyor. Bunlar cami yapılsın ama başka yere yapılsın derler, oralara olmaz derler Taktik aynı taktik Müslüman mahallesinde salyangoz satacak halleri yok herhalde” dedi.

  Bunlar kendine layık görmediklerini başkalarına layık gören bir zihniyetin yansımaları.

“İşte bu niyet Katı atık tesisi konusunda kamulaştırma kararları alınmış, ön ÇED raporu hazırlanmış imar planına katı atık bertaraf tesisi olarak işlenmiş 100 dönüm olanı iptal eden niyet ile aynıdır. Ne diyorlar, Çavuşlu’ya nükleer tesis mi yapılıyor diyorlar, Hakkınızı arasanız, Donkişot diyorlar, sinsi diyorlar, şov yapma diyorlar.”

Daha da ileri gidip Giresun’un en güzide ilçesi Görele’ye Giresun’un havası kirli Trabzon’a bağlanın diyorlar.

“Kısacası, Sayın Aksu’nun Kaleye Camii yapımıyla ilgili değerlendirmesi nasıl bir niyeti olduğunun açık ifadesidir. 5 dönemde belediye başkanı olsalar bu niyetle camii yapamazlar. Ama Giresun halkı zamanı gelince gerekeni yapacaktır.”

“Bunlar proje üretmesini de bilmiyorlar. Atapark, park diye başladılar meydan yaptılar. Ancak bilmeden istemeden yaptılar. Park düzenlemesi diye başladılar, birde baktılar ki MEYDAN olmuş. Gözleriyle düşünüyorlar. Proje yapmasını bilselerdi. Biz burayı düzenleyelim, bir meydan yapalım, Giresun’un en önemli sorunu olan otopark sorunu olan altını otopark yaparak bir nebze olsun çözelim derlerdi. İşte böyle bir beceriyle nacak Camii diye başlarlar Mescid olarak tamamlar.”

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir