Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7068 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2017 - 12:53

Memleketimiz Ciddi Bir Mücadelenin İçinde

Büyüt
Küçült
Memleketimiz Ciddi Bir Mücadelenin

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Giresun Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katıldı.

Giresun Merkez Gedikkaya Mahallesinde ki Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda 10 Haziran 2017 Cumartesi günü düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclisi Üyesi Çetin Çakıroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve kooperatif üyelerinin katıldığı iftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından kooperatif üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Karahan, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasına “Memleketimiz ciddi bir mücadelenin içinde” diye başlayan Vali Karahan, konuşmasının devamında “Bugün elim bir hadise sonucu şehit olan hemşehrimizi Dereli’nin Taşlıca Köyünde ebediyete yolcu ettik. Allah rahmet eylesin. Memleketimiz tabii ki ciddi bir mücadelenin içinde. Bunun da hepimiz farkındayız. Bu mücadelenin yapılması gerekli. Çünkü bu mücadele devletimizin, milletimizin beka meselesidir. Bu saldırıların arkasındaki niyetin bir terör faaliyeti, bir terör organizasyonunun eylemi olmadığı; Türk Milletinin, Türk Devletinin bu coğrafyadan silinip yok edilmesi niyetine, amacına yönelik olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla, tabii ki bu mücadelede devletimiz elinden geleni yapıyor ama bizde millet olarak devletimize siyasi görüşümüz ne olursa olsun destek veriyoruz, destekte olmak durumundayız. Dediğim gibi bu bir beka meselesidir.

Son olaylarda gösteriyor ki; hani ne diyor İstiklal Marşımızın dizelerinde, ‘Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar’ bu canavar hakikaten canavarlığını gerektiği zaman, o tek dişini utanmadan hala gösterebiliyor. Fırsat düştüğü anda tepemize çullanmak içinde her türlü zamanı kolluyor. Ama biz işimize bakıyoruz. Tabii ki devletlerin hayatında zor günleri olur, milletlerin hayatında zor günleri olur.

Sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve özellikle esnaflarımız toplumun üretici kesimi, toplumun en can alıcı, toplumun direği olan kesimdir. Bu kesimin her ne olursa olsun üretmeye, ticarete, sanayiye devam etmesi gerekiyor. Sizde bunun en güzel örneğini veriyorsunuz. Zor şartlar altında, bu şartların bir kısmına biz müdahil olabiliyoruz ama tüm meselenizi çözme imkânımız yok. Ama siz yine de bu şartlar altında Giresun’da sanayiyi ayakta tutmak için elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Bu vesileyle de sizlere teşekkür ediyoruz. Bizde kamu olarak, Valilik olarak, Hükümetimiz olarak, Devletimiz olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmakla birlikte yapamayacağımız hususları da daha yukarılara iletmek, onların desteğini almak konusunda sonuna kadar nerelere gidilecekse sizlerle gideriz. Allah sizlere hayırlı, helalinden bol kazançlar nasip etsin. Hayırlı iftarlar diliyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir