Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5870 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2012 - 01:08

Merhum Mehmet MEMİŞ için okutulacak mevlide davet

Büyüt
Küçült
Merhum Mehmet MEMİŞ için okutulacak mevlide
1951 Giresun doğumlu olan Memiş, Sivil Toplum Kuruluşları arasında en faal olarak tanıdığımız, uluslar arası da etkinliği olan renkli bir sima olmuştu.



1951 Giresun doğumlu olan Memiş,  Sivil Toplum Kuruluşları arasında en faal olarak tanıdığımız, uluslar arası da etkinliği olan renkli bir sima olmuştu.

 

Elektrik-Elektronik İletişim Mühendisliği yapan  Mehmet Memiş uzun bir dönem Giresun Tedaş Elektrik Kurumunun Müdürlüğünü yapmıştı. Serbest meslek sahibi olarak mütahitlik de yapan Memiş 10 yıl önce emekli olmuştu.

 

Türk Dünyası Aydınlar Ocağı Genel Başkanlığını da yapanı Memiş , kendisini Türk Dünyasına hizmete adamış bir isim ..  

 

Türk Dünyası Aydınları olarak her yıl bir bağımsız Türk Devletinde bir araya gelmeye çalışan bir organizede yer almıştı.

 

 Türkiye´de ilk defa  Dünya Barış Elçileri teşkilatı ile birlikte yapılan ve 250 bilim adamının iştirak ettiği´´Avrasya Türk Aydınları Kongresi´nin gerçekleşmesinde büyük katkıları olmuştu

 

Gleceğe yönelik en büyük proje olarak değerlendirilen Türk Devletlerinde ve hem de diğer ülkelerde yaşayan Aydınlarımızla işbirliği yapılarak Türk  Dünyası  Birliğini daha etkin hale getirmek’ en büyük ideali olan Mehmet Memiş bu  alanda  bir çok konferans ve mitinglerin  oluşumunda yer almıştı. 

 

10-14 Ekim 2001 tarihinde ilimizde yapılan ve 71 sivil  toplum kuruluşu, 8 parti ve 20 dolayında medya kuruluşunun temsilcileri ile fakülte dekanlarının katıldığı   3.Milli Fındık Şurası  Düzenleme  Kurulu Başkanlığını   da yapmıştı.

 

Merhum Mehmet Memiş evli ve 3 çocuk babası idi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir