Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 582304 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2016 - 01:38

MHP Hainlere Karşı Milletinin Yanındadır

Büyüt
Küçült
MHP Hainlere Karşı Milletinin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Avukat Müjdat Öz net konuştu;“MHP Hainlere Karşı Milletinin Yanındadır...”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz, “Fethullahçı terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin siyasi ve toplumsal dengeleri vahim ölçüde sarsmıştır” dedi.

İl Başkanı Müjdat Öz yapmış olduğu yazılı açıklamada “FETÖ’yle süren yoğun mücadelenin sosyal maliyetinin hesaba katılması zorunludur. 29 Ekim’de yayımlanan 675 ve 676 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerle 10 bin 159 memur ihraç edilmiştir. Buna karşılık memuriyete iade edilenler de olmakla birlikte, bunların sayısı oldukça azdır. Suçu sabit görülenler, FETÖ’yle irtibatı veya iltisakı bulunanlar şüphesiz devletin hiçbir kademesinde tutulmamalıdır” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisinin konudaki iradesinin net olduğunu; ancak, sürekli artan mağduriyet ve şikayetleri etraflıca incelemeden, insanları açlığa ve çaresizliğe itmenin İslami ve insani hiçbir değerle bağdaşmadığını belirten Başkan Öz şunlara yer verdi;

“İhanet edenler ayıklanmalı, FETÖ’yle bağlantısı olanlar kaçtıkları yere kadar kovalanmalıdır; ama eften püften nedenlerle, cılız ve ucuz suçlamalarla iktidar gücünü kötüye kullanmaktan da kesinlikle uzak durulmalıdır. Kripto FETÖ’cülerin hala görevde bulunduğu, iftiralarla çok sayıda kamu görevlisinin memuriyetten atılmalarını sağlayarak, sürdürülen mücadeleyi savsaklamak amacında oldukları çok sık dile getirilmektedir. Bu iddianın doğru olup olmadığı süratle açıklığa kavuşturulmalıdır. Herhangi bir suçu olmayıp işi, mesleği ve ekmeği elinden alınanların feryat ve figanları toplumsal güven ve huzur açısından büyük bir risktir.”

KİM BYLOCK KULLANMIŞSA DEŞİFRE EDİLMELİDİR...

İktidarın daha sabırlı, soğukkanlı, adaletin ruhuna uygun hareket etmesi gerektiğini tavsiye eden İl Başkanı Avukat Müjdat Öz şöyle devam etti;

“Hükümet, gittikçe ağırlaşan, yaygınlaşan ve herkesi vurmaya başlayan FETÖ’yle mücadele sürecinde, hukukun temel ilkelerinden ayrılmamalıdır. Zabıt katibine, garsona, hizmetliye, ebe ve hemşireye kadar inen; ama hala siyaset ayağına değmeyen, üst mevkilere dokunmayan FETÖ’yle mücadelenin, bu gidişle inandırıcılığını kaybetmesi olağan ve mümkündür. Bu itibarla hukuk herkese eşit uygulanmalı, aynı ölçü ve dozajda etkisini göstermelidir. Hukukun üstünlüğüne bağlıysak başka türlüsünü düşünmek zaten imkansızdır. Bir terör örgütüyle mücadelede hatırlı ve iktidara yakın olmak hiç kimseye avantaj sağlamamalı, korumaya almamalıdır. Kimin Bylock’u varsa deşifre edilmeli, kim FETÖ’ye yardım ve yataklık yapmışsa gereği eksiksiz ve sonuna kadar yapılmalıdır. Adalet yerini bulmadan, hak ve hukuka saygı duyulmadan Türkiye’nin güvencede olması, milli güvenliğini tesis etmesi düşünülemeyecektir. Buna fırsat vermemek, kriptolu yazışma ve mesaj programı olan Bylock'u kullananların sıfat ve görevi ne olursa olsun üstüne gitmek siyasetin namus borcudur.

GİZLENMİŞ ABİ VE ABLALAR SAKLANDIKLARI DELİKTEN ÇIKARILMALI...

Gizlenmiş abi ve ablaların saklandıkları delikten çıkarılmasının, Pensilvanya’daki terörist başının ABD’yi ikna ederek ülkemize getirilmesin hükümetin nitelikli görevi olduğunu belirten Öz “Diplomasi hukuki delilerle güçlendirilmeli, Yurtta Sulh Konseyi başta olmak üzere FETÖ tümüyle, tüm organ ve unsurlarıyla ortaya çıkarılarak cezalandırılmalıdır. Türkiye’nin, 15 Temmuz’dan beri içinde bulunduğu zorlu ve bedeli yüksek imtihan sürecinden çıkarılması konusunda el ve güç birliği yapılmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi hainlere karşı milletiyle yan yanadır.” dedi. Milliyetçi Hareket Partisinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’ye kafa tutan, bölüp parçalamaya çalışan her terör örgütünün amansız düşmanı olduğunu vurgulayan MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz sözlerini şöyle tamamladı. "Bunun adı FETÖ olmuş, PKK olmuş, IŞİD veya PYD olmuş hiç fark etmeyecektir. Bizim nazarımızda bunların hepsi birden yok edilmesi gereken suç ve cinayet çeteleridir ki, mücadelenin tavsaması halinde mahvımız kaçınılmazdır...”

 

Av. Müjdat ÖZ

Milliyetçi Hareket Partisi

İl Başkanı

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir