Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6456 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2011 - 10:12

Milletimizin Başı Sağolsun

Büyüt
Küçült
Milletimizin Başı
Van' da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz.

     MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

     Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş  bulunuyoruz. Terör saldırılarından hemen sonra ülkemizin böyle bir felaket yaşaması, tüm milletimizi derinden sarsmıştır. Bu tür felaketlerle bir daha karşılaşmamayı diliyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

     AK Parti Giresun İl Başkanlığı olarak bu felakete seyirci kalmayarak bölgeye yardım etmek için battaniye ve su gönderme kampanyası başlatıyoruz. Tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarımızı, tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz.

     Bu tür felaketlerde katkılarını hiçbir zaman esirgememiş Giresunlu hemşerilerimizin bu kampanyaya da destek vereceklerini gönülden inanıyor ve bekliyoruz.

     VAN DEPREMİNE!!

     HER GİRESUNLU’DAN BİR BATTANİYE KAMPANYASI

     Kampanyaya destek verecek olan vatandaşlarımızdan yeni aldıkları battaniyeleri 31.10.2011 pazartesi gününe kadar Kent Hastanesi karşısı, Gimpa Mobilya ya teslim etmelerini rica ederiz. 
 

     AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı

      Hakan KORKMAZ


    Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Van’da meydana gelen depremle ilgili mesaj yayınladı. Başkan Aydın mesajında;

  “Dün Saat 13.41′de merkez üssü, Van merkez ilçeye bağlı Tabanlı köyü olan 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini ajanslardan öğrendik. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar ve tüm halkımıza sabır diliyorum. Hayatını kaybedenlerin olması bizleri derinden üzmüştür. Dilerim tahmin edildiği gibi kaybımız daha fazla olmaz. Milletçe başımız sağ olsun, Allah bu ve bunun gibi afetlerden Milletimizi korusun. Kurtarma çalışmasında bulunan ekiplere de kolaylık ve başarılar diliyorum.

      Depreme maruz kalan kardeşlerimize küçük bir katkı olarak, Bulancak Ticaret Odası ile ortaklaşa iki TIR yükü, 0,5 ve 1,5 litrelik pet şişelerde toplam, 52 ton su gönderiyoruz. Aracımız bu sabah yola çıkmış bulunuyor. Ben tekrar ölenlere Allah’tan rahmet aileleri ve Milletimize baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.” Dedi. 
 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir