Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3161 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Mart 2023 - 15:22

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TATLI DEPREMZEDELERLE BULUŞTU

Büyüt
Küçült
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI  TATLI DEPREMZEDELERLE

AK Parti Milletvekili aday adayı Kenan Tatlı, deprem bölgesinden Giresun’a gelen depremzede vatandaşlarla buluştu. Deprem nedeniyle ziyaret ve gezilerine bir süreliğine ara veren tatlı, yeniden çalışmalarına başladı. Tatlı, depremzedelerle olan buluşmasında onların sıkıntılarını dinledi ve yakından ilgilendi.  AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Kenan Tatlı, ‘’Dünyada görülmemiş bir felaketle karşı karşıya geldik. Deprem bölgesini gördükçe, depremzede vatandaşlarımızla konuştukça olayın vahimiyetini daha iyi anlıyoruz’’ dedi.   Tatlı, şükürler olsun ki böyle büyük bir devlete ve millete sahibiz, bu yaşanılanları ve sonrasını Türkiye’den başka hiçbir ülkenin kaldıramayacağını, sahip olduğumuz bu birlik ve beraberliği dünyanın hiçbir yerinde şahitlik edilemeyeceğini vurguladı.

Artçıların devam ettiği bölge hakkında yapılan spekülasyonlara inanılmamasını gerektiğini söyleyen Milletvekili Aday Adayı, muhalefet hariç herkes yaraları sarma çabasında, herkes tek yürek olma sevdasında lakin içimizdeki İrlandılalar buna gölge düşürmeye çalışsa da milletimizin yüce ferasetiyle bu günleri atlatacağımıza vatandaşlarımız yürekten inanıyor diye belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir