Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6434 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2011 - 14:21

Milletvekili Geldi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Büyüt
Küçült
Milletvekili Geldi teşekkür ziyaretlerini
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından Giresun'a dönen Milletvekili Geldi ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, 22 Temmuz genel seçimlerinde kendilerine destek veren Giresunlulara teşekkür ediyor.

AK Parti Giresun Milletvekili teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından Giresun'a dönen Milletvekili Geldi ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, 22 Temmuz genel seçimlerinde kendilerine destek veren Giresunlulara teşekkür ediyor.

Geldi son olarak Çanakçı ilçesi ve İlçeye Bağlı Karabörk Beldesini ziyaret ederek, teşkilat mensuplarına ve ilçe ve belde halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Geldi, yaptığı açıklamada, "12 Haziran Genel seçimleri'nde Çanakçı halkı bize önemli destek sağladı. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çanakçı halkının bizlere vermiş olduğu desteğe layık olmak için gereken çalışmaları yapacağız ve verilen büyük desteğe layık olmaya çalışacağız" dedi.  
Geldi,
Giresun için büyük düşündüklerini, hızlı bir şekilde Giresun'a hizmet üretmek için çabaladıklarını kaydetti.

Geldi, temeli atılacak olan Ordu-Giresun Havaalanı ile ilgili de açıklamalarda bulundu.  
Ordu-
Giresun Havaalanı'nın yapımıyla ilgili bugüne kadar hiçbir şekilde popülist bir yaklaşım içerisinde olmadıklarını aktaran Geldi, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan olsun, gerek bizler olalım, havaalanı projesine hep gerçekçi yaklaştık. Hiçbir zaman popülist yaklaşım içerisinde olmadık. Gerçekçi adımlar peşinde koştuk. Şartlar olgunlaşınca da Giresun için yıllardır biz özlem olan havaalanı inşaatıyla ilgili süreç başladı. Bu projede gerçekçi olduğumuzu 12 Haziran seçimleri öncesi gösterdik. Giresun için önemli olan bu projesi seçim malzemesi yapmadık. seçim öncesi temel atarak, Giresun halkına yönelik oy simsarlığına kaçmadık. Kademe kademe, aşama aşama projeyle ilgili süreç işledi. En uygun zamanda da temelini atacağız. Halkımıza oy için değil, verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek için çabaladık. İşte bu nedenle havaalanı projesi gerçekçi anlam taşımaktadır” diye konuştu.

Milletvekili Geldi’nin Çanakçı ziyaretine İl Genel Meclisi başkanı Osman Öden, İlçe başkanı Ali Bilge, İl Genel Meclisi üyesi Ali Osman Kasım, İl yönetim kurulu üyesi Halit Yağlıdere ve Karabörk Belde Belediye Başkanı Ömer Karaman’da katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir