Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4729 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2013 - 21:27

Milli Eğitimin AB Proje Başarısı

Büyüt
Küçült
Milli Eğitimin AB Proje
Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Hayatboyu Öğrenme...

Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Hayatboyu Öğrenme (LLP) programı 2013 Teklif Çağrısı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi ARGE Birimi tarafından hazırlanmış olan iki(2) proje başvurumuzda Ulusal Ajans tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda hibe desteği almaya hak kazanmıştı. Böylelikle geçen yıl 2(iki) yıl süren bir AB projesini başarıyla tamamlayan ve halen bir(1) AB projesini yürütmekte olan Müdürlük ARGE birimi, 2013-2014 ve 2014-2015 yıllarında da birisi LDV Hareketlilik diğeri de Bölgesel ortaklık olmak üzere 2 AB projesini daha yürütecek.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının Hayatboyu Öğrenme (LLP)/2013 LDV Hareketlilik projeleri kapsamında kabul edilen ve ARGE birimi tarafından yürütülecek olan 1.projenin adı “Mesleki Eğitimde Yüksek Standart İçin, Ortak Kalite Güvence Belgesi: Avrupa Uygulamalarının İncelenmesi”dir. Projemiz kapsamında 10 (on) yerel ortağımızla Romanya, Almanya, İsveç ve Hollanda’ya 4 (dört) akış içerisinde 30 hareketlilik gerçekleştirilecektir. Projenin toplam bütçesi 40.625 €  dır.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının Hayatboyu Öğrenme (LLP)/2013 Comenius Programı Bölgesel Ortaklıklar kapsamında hibe desteği alması uygun bulunan ve ARGE birimi tarafından yürütülecek olan diğer projemizin adı “Gender Education of Teacher” dir. Öğretmenler için cinsiyet eğitimini içeren projenin yurt dışı ortağı Macaristan’dan  Bátonyterenye Belediyesi dir. 2(iki) yıl sürecek olan ve ilimizden 6 (altı) yerel ortak okulumuz bulunan projenin toplam bütçesi 51.325 € dır. Sözleşme imzalanmasının ardından faaliyetlerine başlayacak olan projenin ilk toplantısı 15 Ekim 2013 tarihinde ilimizde gerçekleştirilecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, bu projelerin hazırlanması ve uygulanması çalışmalarını büyük bir özveriyle yerine getiren Strateji Geliştirme Şubesine ve ARGE birimini tebrik ederek projelerin uygulanması esnasında da başarılı çalışmaların devam edeceğine inandığını belirtti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir