Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4319 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2013 - 21:12

Mv Karaahmetoğlu' nun Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Mv Karaahmetoğlu nun Basın
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu Köy ve Mahalle Muhtarlarının Ödeneklerinin artırılmasına İlişkin Basın Açıklaması:

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu

Köy ve Mahalle Muhtarlarının Ödeneklerinin artırılmasına İlişkin Basın Açıklaması:

         TBMM Genel Kurulunda devam eden Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yani Torba Kanun görüşmeleri sırasında Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın ödeneklerinin artırılmasına ilişkin iktidar partisi ve Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte verdiğimiz ortak önerge kabul edilmiştir.  Bu durumdan şahsım ve partim adına memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın ödenekleri ve özlük hakları ile ilgili partimizin verdiği Kanun Teklifleri ve önergeler ile konuyu yıllardan bu yana TBMM çatısında ve kamuoyunda gündeme getirmekteyiz.  Giresun merkez ve ilçelerinde seçim sonrasında ziyaret ettiğim yüzlerce köy ve mahallemizde sınırlı güç ve imkânları ile mücadele veren muhtarlarımızın köyünün ve mahallesinin sorunlarını çözmek için nasıl çırpındığını en iyi bilenlerdenim. Bu görevi yürüten muhtarlarımıza layık görülen komik ödeneğin yükseltilmesi onlar kadar şahsımı ve örgütlerimizi de mutlu etmiştir.


            Memnuniyetimi ve mutluluğumu bir kez daha ifade eder, Muhtarlarımıza hayırlı olsun diyerek selam ve saygılarımı sunarım. 12.07.2013

                                                                                                                                 Selahattin Karaahmetoğlu

 Giresun Milletvekili




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir