Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2013 - 21:12

Mv Karaahmetoğlu' nun Basın Açıklaması

Mv Karaahmetoğlu nun Basın
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu Köy ve Mahalle Muhtarlarının Ödeneklerinin artırılmasına İlişkin Basın Açıklaması:

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu

TBMM Genel Kurulunda devam eden Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yani Torba Kanun görüşmeleri sırasında Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın ödeneklerinin artırılmasına ilişkin iktidar partisi ve Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte verdiğimiz ortak önerge kabul edilmiştir.  Bu durumdan şahsım ve partim adına memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın ödenekleri ve özlük hakları ile ilgili partimizin verdiği Kanun Teklifleri ve önergeler ile konuyu yıllardan bu yana TBMM çatısında ve kamuoyunda gündeme getirmekteyiz.  Giresun merkez ve ilçelerinde seçim sonrasında ziyaret ettiğim yüzlerce köy ve mahallemizde sınırlı güç ve imkânları ile mücadele veren muhtarlarımızın köyünün ve mahallesinin sorunlarını çözmek için nasıl çırpındığını en iyi bilenlerdenim. Bu görevi yürüten muhtarlarımıza layık görülen komik ödeneğin yükseltilmesi onlar kadar şahsımı ve örgütlerimizi de mutlu etmiştir.

Memnuniyetimi ve mutluluğumu bir kez daha ifade eder, Muhtarlarımıza hayırlı olsun diyerek selam ve saygılarımı sunarım. 12.07.2013

Selahattin Karaahmetoğlu

Giresun Milletvekili