Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7478 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2012 - 18:45

Mv. Geldi Şebinkarahisarlıların Yüreğine Su Serpti

Büyüt
Küçült
Mv. Geldi Şebinkarahisarlıların Yüreğine Su
AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ MEHMET GELDİ, GİRESUN-ŞEBİNKARAHİSAR YOLU VE EĞRİBEL TÜNELİ KONUSUNDA ŞEBİNKARAHİSARLILARIN YÜREĞİNE SU SERPTİ.

AK PARTİ  GİRESUN MİLLETVEKİLİ MEHMET GELDİ, GİRESUN-ŞEBİNKARAHİSAR YOLU VE EĞRİBEL TÜNELİ KONUSUNDA ŞEBİNKARAHİSARLILARIN YÜREĞİNE SU SERPTİ. 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet GELDİ, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve Ziraat Odası ile Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Şebinkarahisar ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili GELDİ; Şebinkarahisar-Giresun yolunun en kısa sürede bitirileceğini ve bunun sonucunda yolun 20 km kısalacağını belirtti.

Çok yakında proje ihalesi yapılacak olan yaklaşık 6000 m lik Eğribel Tüneli, 5000 m lik Pınarlar Tüneli, 1500 m lik Duroğlu Tüneli ve parça parça bir çok tünelle yol standardının artırılacağını ve mesafenin kısaltılacağını belirten GELDİ, havaalanı ile birlikte düşünüldüğünde müthiş bir proje olduğunu ve bu projelerin toplamda havaalanı projesinin maliyet olarak iki katını bulacağını söyledi.  

Ardından Alucra otogarının açılış törenine katılan Milletvekili GELDİ, Alucra’da yapılan belediye hizmetlerinden övgüyle bahsetti ve bu hizmetlerin herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Geldi, Alucra meydan düzenlemesi ve meydanın altına yapılacak otoparkın bile sadece Ak Parti’nin vizyonunu anlatmaya yettiğini de sözlerine ekledi. 

Şebinkarahisar ve Alucra ziyaretlerinde Milletvekili Mehmet GELDİ’ye İl Başkanı Sabri ÖZTÜRK, İl Bşk. Yrd. İsmet BÜYÜKTAŞ ve İl Yön. Kur. Üyesi Nuri AKIN eşlik etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir