Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5299 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2012 - 18:49

Mv. Karaahmeoğlu' ndan Soru Önergesi

Büyüt
Küçült
Mv. Karaahmeoğlu ndan Soru
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunmuş olduğu soru önergesinde Enerji Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma Genel Müdür Yardımcılığına ataması yapılan yeğeni İbrahim Said Arınç'ı sordu.


        Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunmuş olduğu soru önergesinde Enerji Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma Genel Müdür Yardımcılığına ataması yapılan yeğeni İbrahim Said Arınç'ı sordu. Karaahmetoğlu Bülent Arınç'a bu hususta Enerji Bakanından bir talebi, ricası olup olmadığını açıklamasını istedi. Daha önce de Cumhurbaşkanı Danışmanı olarak görev yapan yeğeninin bu göreve getirilirken yine Sayın Cumhurbaşkanından bir talepte bulunup bulunmadığını da açıklamasını istedi. Kamu da kariyer basamaklarını yükselirken iktidara yakın olmanın sağladığı avantaj yanında akrabalık ilişkilerinin katkısına dikkat çeken Karaahmetoğlu'nun soru önergesi ekte bilgilerinize sunulmuştur.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın, Anayasa ve Meclis İç Tüzüğü  Gereğince Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.

 

Selahattin KARAAHMETOĞLU

    Giresun Milletvekili

 

 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına ataması  yapılan İbrahim Said Arınç’ın yeğeniniz olduğu doğru mudur? Kendisine bu hususta referans oldunuz mu? İlgili bakandan bu hususta bir ricanız olmuş mudur?

Daha önce Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev yapan şahsın, önceki görevine getirilirken Sayın Cumhurbaşkanından bir talebiniz olmuş mudur?

Kamuda kariyer basamaklarını hızla yükselebilmek için iktidara yakın olmak dışında ayrıca akrabalık ilişkilerinin sürece katkısını  kabul ediyor musunuz?




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir