Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4341 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2013 - 10:34

Mv. Karaahmetoğlu' ndan Soru Önergesi

Büyüt
Küçült
Mv. Karaahmetoğlu ndan Soru
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 23 Mayısta TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde Fiskobirliğin 2006-2007 yıllarından üreticiye olan borcunu,


FİSKOBİRLİĞİN ÜRETİCİYE BORCU, SATILAN GAYRİMENKULLERİ HAKKINDA SORU ÖNERGESİ
FİSKOBİRLİĞİN SATILAN GAYRİMENKULLERİ VE ÜRETİCİYE OLAN BORCU


                  Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 23 Mayısta TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde Fiskobirliğin 2006-2007 yıllarından üreticiye olan borcunu, bu yıllar arasında personel sayısında meydana gelen değişikliği ve hangi yıl hangi gayrimenkulünü kaç liraya sattığını sordu. Karaahmetoğlu’nun cevap beklediği sorular şu şekildedir:


1.      Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği 2006-2013 yılları arasında hangi illerimizde yıllar itibariyle hangi gayrimenkullerini satış yoluyla elinden çıkarmıştır? Ayrı ayrı hangi gayrimenkulü kaç liradan satılmıştır? 2006-2013 yılları arasında gayrimenkul satışından toplam ne kadar gelir elde etmiştir?


2.      Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (Fiskobirlik) fındık üreticisine 2006-2007 yıllarına ait kaç kilogram ürün bedeli karşılığında kaç Türk Lirası borcu bulunmaktadır?


3.      Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin 2006 – 2013 yılları arasında 2013 yılı da dahil olmak üzere yıl yıl personel sayısı nedir?


4.      2006-2013 yılları arasında birlikten ayrılmış kaç personele, kaç türk lirası kıdem tazminatı ödenmiştir? 2013’de dâhil olmak üzere kurumdan ilişiği kesilmiş personelden kıdem tazminatını alamamış personel bulunmakta mıdır, kaç kişidir?


5.      2012-2013 yıllarında görev yeri değiştirilen farklı kooperatif bünyesine, farklı ile ataması, görevlendirilmesi yapılmış personel sayısı kaçtır? Görevinden kendi rızası ile ayrılmadığında farklı illerde görevlendirileceğine dair yazı gönderilmiş personel sayısı nedir? Bu personelden kaçı işlerinden ayrılmıştır, kaçı farklı ilde görev yapmayı kabul edip çalışmaya devam etmektedir?

 

NOT: Aynı sorulara ayrıca 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde de yanıt istenmiştir.



PRİM GÜN SAYISINI DOLDURUP EMEKLİ OLAMAYAN ÇALIŞAN SAYISI NEDİR?


     Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yanıtlaması için verdiği soru önergesinde Ülkemizde pirim gün sayısını doldurmasına rağmen kanunda öngörülen yaşı doldurmadığı için emekli olamayan çalışan sayısını sordu.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir