Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4739 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2013 - 11:01

Mv. Karaahmetoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Mv. Karaahmetoğlu Ziyaretlerine Devam
Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu TBMM çalışmalarından arda kalan zamanlarda Giresun İlçelerinde ve köylerinde çalışmalarına devam ediyor.

GİRESUN MİLLETVEKİLİ SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU VATANDAŞI ZİYERETE DEVAM EDİYOR...

    Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu TBMM çalışmalarından arda kalan zamanlarda Giresun İlçelerinde ve köylerinde çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz cuma günü Görele Devlet Hastanesi hemşirelerini ziyeret eden Milletvekili, Hemşireler gününü kutladığı sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Görele ilçe başkanı ve kadın kolları başkanının da eşlik ettiği ziyarette Hastane Başhekimi ile biraraya da gelen Karaahmetoğlu servisleri dolaştı, sağlık çalışanları ve hemşirelerle, hastalarla sohbet etti.Hemşirelere günün anısına hediyeler veren Karaahmetoğlu Cuma akşamı Espiye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle Direkbükü köyüne gitti. Milletvekilini çok sayıda vatandaş karşıladı. Cumartesi günü çalışmalarına hız kesmeden devam eden Selahattin Karaahmetoğlu Eynesil esnafını ziyarete kaldığı yerden devam etti. Yağlıderenin Çağlayan Köyünü aynı gün ziyeret eden Karaahmetoğlu yine aynı günün akşamı 42. Bölge Eczacılar Odasının tertiplemiş olduğu yemeğe katılarak eczacı meslekteşlerı ve dostlarıyla yemek yedi sohbet etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir