Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7107 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2012 - 02:34

Mv. Tatlı İddialara Cevap Verdi

Büyüt
Küçült
Mv. Tatlı İddialara Cevap
Bazı gazetelerde çıkan ve en son MHP İl başkanı Orhan Erzurum'un ''Sen nerenin milletvekilisin'' diyerek eleştirdiği bazı soru önergeleri ile ilgili bir açıklamada bulunan Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ''Biz Giresunlu Türkiye Milletvekilleriyiz.

TATLI “BİZ GİRESUN’DAN SEÇİLMİŞ TÜRKİYE MİLLETVEKİLİYİZ”

 Bazı gazetelerde çıkan ve en son MHP İl başkanı Orhan Erzurum'un ''Sen nerenin milletvekilisin'' diyerek eleştirdiği bazı soru önergeleri ile ilgili bir açıklamada bulunan Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ''Biz Giresunlu Türkiye Milletvekilleriyiz.

” Ülkenin her sorunu bizim sorunumuzdur. Grup yönetiminde olduğumuz için verilen bütün önergelerde ve kanun görüşmelerinde imzamız oluyor. Birileri bunu çarpıtmaya çalışıyor” dedi

 Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı'nın farklı bölgelerle ilgili verilen önergelerde imzasına eleştiri getirilmesine Tatlı sert tepki gösterdi. Bazı gazetelerde çıkan ve en son Giresun MHP İl Başkanı Orhan Erzurum'un eleştirdiği önergeler konusuna cevap veren Tatlı "Bu ülkenin her karışından sorumluyuz. Bu ülkenin  toprağında yaşayan tüm vatandaşlarımızın hizmetkarıyız"  diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

 Grup yönetiminde ve bir

çok komisyonda görevimiz var

             Burada bir çarpıtma ile kendisinin eleştirildiğini belirten Tatlı, "Ben eleştiriye her zaman açığım. Ama çarpıtmaya ve iftiraya karşıyım. Biz parti grup yönetimindeyiz. Tarım komisyonu, KEYPA gibi bir çok grup ve komisyonda görevliyiz. Mecliste görüşülecek ve ülkemizin çeşitli bölgelerini kapsayan önerge ve kanun tekliflerinde, kanun görüşmelerinde imzamız var. Meclise gelecek her kanun ve görüşme Bulunduğumuz grup yönetiminin onayı ile mecliste görüşülür.  Bu imzayı çarpıtarak "Başka bölgeler için önerge veriyor kendi ili için çalışmıyor" diye saldırı yapmak iyi niyetle bağdaşmamaktadır. Kaldı ki biz Giresun'dan seçilen Türkiye Milletvekiliyiz, ülkemizin her karış toprağına yapılan hizmetten sorumluyuz.

Giresun'a gelen tarihi hizmetleri bu

arkadaşlar mı yapmış?

 

            İki dönem milletvekilliği yapmış bir milletvekili olarak Giresun'a yapılan bir çok tarihi hizmette diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte çabam ve imzam vardır. Teşvike, Giresun üniversitesine, tıp fakültesine, Köydes çalışmalarına ve yapılan yüzlerce büyük küçük hizmete diğer arkadaşlarımla beraber milletvekili olarak imza atmış bir siyasetçiyim. Bugün tarihe geçecek bir hizmet olan Havaalanını, Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesini, Kadın Doğum Hastanesini, Bulancak Devlet Hastanesinin 16 Milyon Liralık onarımını, aktarılan ödenekleri, daha bir çok yapılan hizmetleri bizi eleştiren bu arkadaşlar mı yapıyorlar?

Daha yakında Aydındere Kovanlık yoluna 26 milyon lira ödenek çıkardık onlar mı çıkarmış?

O arkadaşlar ve onları temsil eden siyasiler geçmişte Giresun'a bir çivi dahi çakmışlar mı? Bakın biz halkın içindeyiz.  Güneş sıcak dinlemeden onların ayağına gidiyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz. Geçmişte hiçbir hizmete imza atmayan, krizden, kaostan başka bir hizmetleri olmayanlar bizim yaptığımız hizmeti anlayamazlar. Onlar ne derlerse desinler. Bu ülkenin her karış toprağında hizmet etmeye devam edeceğiz. Hem Mersin'e hızlı treni götüreceğiz hem de  Tirebolu'ya hızlı treni getireceğiz. Bu millet yapılan tarihi hizmetleri gördüğü için Giresun'da ve ilçelerinde ortalama % 60 oy verdi. Biz onlara hizmetkarız onlarda bize duacılar. Millete tepeden bakan ve sandıktan çıkamayınca millete hakaretler yağdıranlar bizi ve yaptığımız hizmetleri anlayamaz. Giresun'da yapılmayanlar için bizi suçlayanlar yapılan tarihi hizmetlerde hiç bizi sorumlu tutmuyorlar. Bunlar ancak çamur atarlar. Ama milletimiz bunlara inanmıyor artık. " dedi.

 

ADEM TATLI

GİRESUN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir