Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4713 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2013 - 10:09

Mv.Tatlı Gezi Parkı Olaylarını Değerlendirdi

Büyüt
Küçült
Mv.Tatlı Gezi Parkı Olaylarını
Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Giresun Merkezde esnaf ziyareti yapan Tatlı, vatandaşla sohbet ederken son günlerde yaşanan Taksim Gezi Parkı gösterileriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Tatlı “Yaptığımız tarihi hizmetlerle ülkemizin

gelişmesini istemeyenleri rahatsız ettik”

 Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Giresun Merkezde esnaf ziyareti yapan Tatlı, vatandaşla sohbet ederken son günlerde yaşanan Taksim Gezi Parkı gösterileriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Tatlı, millet olarak birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı uyanık olmalıyız diyerek, “Burada mevzu Taksim gezi Parkında yapılan düzenleme değildir. Çünkü böyle olsa ülkemizin bir çok yerinde muhalefet partisine ait belediyelerde tam manasıyla yeşil katliamı yapılan yerler var. Burada masumane bir şekilde çevre  kaygısıyla yapılan olaysız gösterilere  asla söyleyecek sözümüz yok.

 Çevreye duyarlı olanlara sözümü yok ama yakıp yıkanları asla tasvip etmeyiz

 Ama bu eylemleri fırsat bilerek yurt içi ve yurt dışı provokasyonlarla yakan, yıkan, devlet malına, otobüslere, polis araçlarına  ve vatandaşın araçlarına zarar verenleri asla tasvip etmiyoruz. Bu ülke dışından örgütlene, bir anda dünyanın ve ülkemizin bir çok yerinde aynı anda organize edilen planlı bir Hükümeti devirme, itibarsızlaştırma oyunudur. Burada gerçekten çevre duyarlılığı nedeniyle kaygılanan vatandaşlarımızı tenzih ediyorum.

 Biz hizmetlerimizle fazla olduk birilerini rahatsız ettik

 AK Parti İktidarı 10 yıldır Türkiye Cumhuriyeti tarihine eş değer hatta kat kat fazla hizmetler yapmıştır. Türkiye’nin prangası olan IMF’ye borcu ödemememiz, faizi düşen,  Dünyanın en büyük havaalanı, kanal İstanbul, üçüncü köprü, nükleer santral ihalelerimiz ile Türkiye’yi güçlü görmek istemeyen bazı dış güçleri rahatsız ettik. Türkiye’yi güçlü görmek istemeyen dış güçler ve içerdeki uzantıları bir çevre eylemini hükümeti devirme eylemi haline getirdiler.

 Biz AK parti olarak bu milletin hizmetkarı olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milli tank, milli helikopter, milli uçak, milli otomobil ve dev hizmetler peşindeyiz. Ama birileri Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyümesinden rahatsız.

 Milletin sevdalı olduğu liderlere bu ülke düşmanları hep aynı yakıştırmayı yapıyor ve Diktatör” diyerek çirkin bir yakıştırmada bulunuyorlar. Bizim başbakanımız diktatör değil bu milletin hizmetkarıdır. Kendini milletin efendisi sanarak sokağa çıkan yakan, yıkan elinde bölücü örgütlerin pankartlarıyla isyan girişiminde bulununlar, asla çirkin emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve hükümeti illegal isyan girişimlerine prim verecek değildir.

Millet olarak uyanık olmalıyız. Tahriklere kapılmamalıyız. Bizler bütün Türkiye’nin iktidarıyız. İllegal olmayan, yakıp yıkmayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bizim başımızın üstündedir” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir