Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6629 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2013 - 10:54

Ödüller Sahipleriyle Buluştu

Büyüt
Küçült
Ödüller Sahipleriyle
Ülkemizin ihtiyaç duyduğu geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak; bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinlikleri artırarak yaygınlaştırmak amacıyla bu yıl 8.´si düzenlenen Bu Benim Eserim Projesi Ödül Töreni Ankara Millî Eğitim Şura Salonunda 9 Mayıs 2013 Perşembe günü yapıldı.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında ülke genelinde, Bu Benim Eserim Proje çalışması kapsamında 78.887 proje başvurusu yapıldı. Onaylanan projelerden 15.267 tanesi il çalışma grubu tarafından seçilmiş ve bu projelerden 3911’i ise bölge çalışma grubu tarafından Bölge Bilim Kurulu’na gönderildi. TÜBİTAK Bölge Bilim Kurulları tarafından 12 bölge merkezinde 09-10 Nisan 2013 tarihleri arasında sergilenen 968 projede arasından seçilen 100 proje Ankara Final Sergisinde yer almaya hak kazandı.

100 proje arasından ilk 50 içinde yer alan proje sahibi öğrencilere 32 GB’lık Tablet Bilgisayar, ikinci 50 içinde yer alan proje sahibi öğrencilere 16 GB’lık Tablet Bilgisayar, danışman öğretmenlerine ise Dijital Fotoğraf Çerçevesi verildi.

İlimizden "Yolların matematiği" projesi ile ilk 50 grubunda yer alan, Keşap Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Ceyda Nur Gezmiş, Başak Tozoğlu ve proje danışman öğretmeni Nazan Şenel, ödüllerini Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Funda Kocabıyık´ tan aldı.

Ödül törenine, Bu Benim Eserim İl Koordinatörlüğü İl Çalışma Grubu Üyeleri Tolga Halvacı ve Koray Akran´ da katıldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir