Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5109 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2012 - 11:01

Öğretmeninden Vali Şahin'e Sürpriz

Büyüt
Küçült
Öğretmeninden Vali Şahine
Melahat Şahin başkanlığındaki Giresun Kadın Dayanışma Grubu 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir sürpriz yaparak Vali Dursun Ali Şahin'i 44 yıl önceki öğretmeniyle konakta buluşturdu.

Öğretmeninden Vali Şahin'e Sürpriz
Melahat Şahin başkanlığındaki Giresun Kadın Dayanışma Grubu 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir sürpriz yaparak Vali Dursun Ali Şahin'i 44 yıl önceki öğretmeniyle konakta buluşturdu.   1968 yılında öğrencisi olduğu Düzce İmam Hatip Lisesi Öğretmenini karşısında gören Vali Şahin, bir süre gözlerine inanamadı. Bu sürpriz buluşturmadan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek eşine ve diğer dayanışma grubu üyelerine teşekkür etti. Vali Şahin hocasının işini en iyi şekilde bilen ve görevini tam olarak yapan bir öğretmen olduğunu belirterek, “ Bu anlamlı günde 44 yıl önceki öğretmenimi görmek beni son derece memnun etti. Değerli hocama teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum.” dedi.   Öğrenci Vali Şahin’i anlatan hocası Muzaffer Özcanlıoğlu’da şunları söyledi. “Dursun Ali; halim, selim, dürüst ve yaramazlık yapmayan uslu bir öğrenciydi. Bir yazılı notu okumamdan sonra sınıfta parmak kaldıran Dursun Ali “Hocam bana 8 vermişsiniz benim hakkımın 6 olması gerekir. İtiraz ediyorum.” Deyince şaşırdım dikkate almadım teneffüste merdivenden inerken notuna tekrar itiraz etti. Bu itiraz karşısında yazılı kâğıdını yeniden inceledim. İnceleme sonucunda toplama yaparken yanlış yaptığımı fark ederek notunu 6 ya indirdim. Meslek hayatımda hiç böyle bir durumla bir daha karşılaşmadım. Kendisini her zaman takdir ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.   Günün anısına Vali Şahin ve eşi Melahat Şahin emekli Muzaffer Özcanlıoğlu’na plaket ve ilimizi tanıtıcı kitap verdi.    

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir