Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9281 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2020 - 19:03

Öğretmenlerimizi başımızın tacıdır

Büyüt
Küçült
Öğretmenlerimizi başımızın

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır”dedi.

Başkan Yakar, mesajının devamında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Başöğretmenlik” unvanının verilişinin ve Millet Mekteplerinin açılışının 92. yıl dönümünde, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını, ilk günkü duygu ve düşüncelerimizden hiç birşey kaybetmeden bir kez daha yaşıyoruz.

Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahipleridir.

Öğretmen; işinin ehli bir usta gibi çocuk veya gencin geleceğini şekillendirir. Yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamaz, aynı zamanda istediğimiz davranışların çocukta kalıcı olmasını sağlayacak eğitimi verir. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar.

Toplumumuzda her zaman ayrı bir yeri ve önemi olan, kıymeti maddi değerlerle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik; temelinde sevgi ve fedakârlık yatan, milletimize hizmet etmenin en güzel yollarından birisi olmuştur.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; bu kutlu ve kutsal mesleği, her türlü şartlar altında icra etme gayreti içinde olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken, şehit ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevi başındaki tüm öğretmenlerimize  sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir