Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4715 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2014 - 14:10

Öğütken i hemşehrileri yalnız bırakmadı

Büyüt
Küçült
Öğütken i hemşehrileri yalnız
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken’in annesi Kibare Öğütken, dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken’in annesi Kibare Öğütken, dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Azizi Babuşcu’nun da katıldığı cenaze merasiminde Öğütken’i hemşehrileri yalnız bırakmadı.

CENAZE MERASİMİNE HER BÖLGEDEN VATANDAŞLAR KATILDI Fatih Cami’sinde kılınan Kibare Öğütken’in cenaze merasimine çok sayıda vatandaş katıldı. İstanbul ilçeleri başta olmak üzere, Ankara, Giresun, Bursa,  İstanbul ve Trakya bölgesinden katılan vatandaşlar soğuk havaya rağmen Fatih Camisinin avlusundaki yerini aldı.   ÖĞÜTKEN’İ MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI Cenaze merasimine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Azizi Babuşcu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ünal Kacır, Feyzullah Kıyıklık, İsmet Uçma, Oktay Saral, Osman Aşkın Bak, Nurettin Nebati, Harun Karaca, Şirin Ünal Paşa, Ali Turan, Ömer Faruk, Sevim Savaşer, Tülay Kaynarca  ile ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcileri, bürokrat, iş adamları ile çok sayıda uzaktan yakından vatandaşlar katıldı.   HEMŞEHRİLERİ AKIN ETTİ Milletvekilliği ile partili partisiz herkesin gönlünü kazanmayı bilen Ahmet Baha Öğütken’i bu acı gününde  hemşehrileri yalnız bırakmadı. Giresun Şebinkarahisar’dan gelerek cenaze merasimine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı ile birlikte; İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal, Salih Kacır, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Erol Akkuş, AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkan Yardımcısı Nejat Okuyar İstanbul Şebinkarahisar Vakıf Başkanı Avni İşcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun Federasyonu Başkan yardımcıları Abdullah Akgün, Mustafa Çoşkun, Opel Gerçek Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Sucu, Hisar Oto Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Karaman ve çok sayıda Giresunlu, Şebinkarahisarlı İş Adamı ve hemşerileri katıldı.        EDİRNEKAPI MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ Öğlen namazına müteakip kılınan merhume Kibare Öğütken’e cenaze namazı sonrası helallik istendi. Edirnekapı Mezarlığına götürülen merhume Kibare Öğütken, burada  okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların eşliğinde defnedildi.   İSKENDER PAŞA CAMİİ’NDE MEVLİT’İ ŞERİF OKUTULDU Namaz öncesi ve sorası tek tek taziyeleri kabul eden Ahmet Baha Öğütken, katılımlarından dolayı tüm sevenlerine teşekkür etti. Çok üzgün olduğu gözlenen Ahmet Baha Öğütken, Fatih İskender Paşa Caminde akşam namazı sonrası verdiği yemek ile birlikte, yatsı namazından sonra Mevlit-i Şerif ve Kuran okuttu.   KABİNE’DEN TAZİYE Bakanlar kurulu toplantısı olması münasebetiyle, cenaze merasimine katılamayan Bakanlar, Ahmet Baha Öğütken’i telefon ile arayarak baş sağlığı diledi.

ŞEBİNGÜNDEM HABER MERKEZİ
www.sebingundem.com


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir