Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5915 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2012 - 00:59

Okuyar; ''Büyük Adam Denktaş şimdi daha iyi anlaşılacak'' dedi..

Büyüt
Küçült
Okuyar Büyük Adam Denktaş şimdi daha iyi anlaşılacak
Şüsiyad Başkanı Okuyar; ''Büyük Adam Denktaş şimdi daha iyi anlaşılacak'' dedi..

Şüsiyad Başkanı Okuyar; ''Büyük Adam Denktaş şimdi daha iyi anlaşılacak'' dedi..
 
''GÖKKUŞAĞI DENKTAŞ ile ŞEBİNKARAHİSAR ve ŞEBİNGÜLÜ..'' konusuna değinen OKUYAR; duygu ve düşüncelerini kültür sanat dostlarıyla paylaştı ve şunları söyledi:
 

 MEDİNE - ŞEBİNKAHİSAR bağlamındaki muhteşem tarihi kültürel ve ekonomik birlikteliklerin GİZEMLİ bir yansıması olan Yediveren ŞEBİNGÜLÜ DOSTLUĞUnun YEDİLER BULUŞMASI dileklerimizle Gönüller Sultanı DENKTAŞ'ı  E B E D İ  YOLCULUĞUna UĞURLARKEN '' SON YOLCULUK'' MERASİMİ; FATİHA'larla 7 Renk GÖKKUŞAĞI ALTINDA yapıldı..
 
TÜRKİYE SEVDASI İLE KIBRIS AŞKI adim dostluğunun ÖNCÜSÜ ve GÖNÜLLER SULTANI  BİR HALK ÖNDERİNİN - CEDDİNE RAMET -  denilerek EBEDİ İSTİRAHATGAHına GÖNDERİLMESİ fevkalade GİZEMLİ ortmlarda gerçekleştirildi..
 
'' İŞTE BÜYÜK ADAM, KAHRAMAN DENKTAŞ..'' başlıklı yazımı yazarken BÜYÜK ADAM, BiLGE KAHRAMAN, HALK BİLİMCİSİ, HALK ÖBDERİ, BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET KAHRAMANI TÜRK KIBRIS BAŞKANI, ŞEBİNGÜLÜ DOSTU, GÖNÜLLER SULTANI KAHRAMAN DENKTAŞ ''SON YOLCULUK'' ÖNCESİNDE yazdığım '' İŞTE BÜYÜK ADAM, KAHRAMAN DENKTAŞ '' başlıklı YAZIMIN içeriğinde; Yediler,7 Renk GÖKKUŞAĞI ve 7 Renk 7 Veren ŞEBİNGÜLÜ DOSTLUĞU vurgusu yapmıştım..
 
DENKTAŞ; Hakk'ın rahmetine kavuştuğu gün yazdığım İŞTE BÜYÜK ADAM, KAHRAMAN DENKTAŞ başlıklı ŞİİR GİBİ bir YAZIMdan dolayı; BU 7 Renk Gökkkuşağı, Yediveren ŞEBİNGÜLÜ, YEDİLER ve ŞEBİNKARAHİSAR ile BAĞLANTI da NE ALAKA diyenler oldu;

 
 HİSSETTİREN GÜCE ŞÜKÜRLER OLSUN..
 ....
BUGÜN DOĞAN; AŞIK OZAN ŞAİR ŞİİR YORUMCUSU MÜZİSYEN  BESTEKAR SAZ VE SES SANATÇISI DOSTLAR İLE TÜM ŞİİRSEVEN CANLARI ŞEBİNGÜLÜ SUNUMLARIMLA TEBRİK ediyorum..
 
BÜYÜK ADAM, SANATÇILARIN KADİM DOSTU, ŞEBİNGÜLÜ DOSTU, CANDOST, FOTOĞRAF SANATÇISI,  SEMBOL İNSAN, GÖNÜL ADAMI, GENÇLERİN ÇOCUKLARIN VE İZCİLERİN  SEVGİLİSİ,  BAĞIMSIZLIK TİMSALİ  K A H R A M A N DENKTAŞ'ı da YENİ DOĞUMLARLA GÖNLÜMÜZDE YAŞATIYORUZ..YAŞATACAĞIZ.
 
DENKTAŞ, SON TÜRKİYE TARİHİ GEZİLERİNDE  ŞEBİNKARHİSAR'I VE ŞEBİNKARAHİSARLILAR'I  ZİYARET ETTİĞİNDE YÖRE İNSANLARINDAN, ÖĞRETMENLERDEN, ÖĞRENCİLERDEN, MUHTARLARDAN, İZCİLERDEN, SANATÇILARDAN VE  HALKTAN OLUŞAN 20 BİN KİŞİ TARAFINDAN KARŞILADI ŞKMYO SALONUNDA YAPILMASI PLANLANAN KONFERANS MEYDANLARDA YAPILDI..'' HABERlerini BİR KEZ DAHA HATIRLATIYORUM.
 
GÖKKUŞAĞI DENKTAŞ, ŞEBİNKARAHİSAR ŞEBİNGÜLÜ DOSTLUĞU DAHA ÇOK YAZILACAK..

FATİH, NAMIK KEMAL, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, YAHYA KEMAL, AŞIK VEYSEL, BAYBURTLU ZİHNİ, MEHMET EMİN YUDAKUL, ORHAN ŞAİK GÖKYAY, COŞKUN ERTEPINAR, ARİF NİHAT ASYA, BÜLENT ECEVİT, ROF. DR. SADRİ MAKSUDİ ARSAL, KEMAL TAHİR, AZİZ NESİN, NEŞE BANU, İDİL BİRETile AŞIKLARIN OZANLARIN ŞAİRLERİN ŞİİR YORUMCULARININ ve BAĞ BAHÇE ÜRETİCİLERİNİN PİRİ DÜNYACA ÜNLÜ ŞAİR ABDİ BEĞ TARAFINDAN ÇOK ÖNEMSENEN ŞEBİNKARAHİSAR; RAUF DENKTAŞ GİBİ DÜNYACA ÜNLÜ BİR BAĞIMSIZLIK ÖNDERİ  GÖNÜL ADAMI ŞEBİNGÜLÜ DOSTU KAHRAMAN DENTAŞ'A da OTAĞ olarak TARİHİ ROLÜNÜ BİR KEZ DAHA YERİNE GETİRMİŞ OLDU.

Zaman TÜNELİ içinde, BÜYÜK DEVLET ADAMI TÜRK KIBRIS CUMHURBAŞKANI DENKTAŞ İLE ŞEBİNKARAHİSARLILAR BULUŞMASI DAHA ANLAMLI DEĞERLENDİRMELERLE paylaşılacak..
 
GÖNÜLLER SULTANI İŞTE BÜYÜK ADAM KAHRAMAN DENKTAŞ NİDALARI BEŞPARMAK DAĞLARINDAN AKDENİZ COĞRAFYASININ TOROSLAR'INDAN YANKILANIRKEN; METEHAN İLE BİGE KAĞAN İLE  HOCA AHMET YESEVİ İLE MEVLANA İLE YUNUS İLE VUSLATA ERDİ.. YÜCE ALLAH'IN RAHMETİNE PEYGAMBERİMİZİN ŞEFAATİNE KAVUŞTU. FATİHALARLA. MEKANI CENNET OLSUN..

ŞEBİNGÜLÜ DOSTU HALK BİLİMCİSİ HALK ÖNDERİ FOTOĞRAF SANATÇISI HÜRRİYET VE BAĞIMSIZLIK KAHRAMANI FATİH İLE ATATÜRK'ÜN ŞEBİNKARAHİSAR'DAKİ NUTUKLARINA VURGU YAPAN BÜYÜK ADAM DENKTAŞ; ŞİİRLE ŞUURUN GÜCÜ İŞTE BU DERKEN DİNLİYENLERİ AĞLATMIŞTI..

DİNLEYENLERİN DE HATIRLIYACAĞI GİBİ ŞEBİNGÜLÜ DOSTU KAHRAMAN DENKTAŞ'IN SON SÖZLERİ DE MUTLAKA BAĞIMSIZ TÜRK KIBRIS İSTEĞİ İLE BAĞLANIYORDU..
 
DENKTAŞ'ın EBEDİ ALEME YOLCULUĞUndaki '' SON YOLCULUK ''  MERASİMİnin 7 Renk GÖKKUŞAĞI ALTINDA gerçekleştirildiğini görenler ; ŞİMDİ,merakla DENKTAŞ - YEDİLER MUHABBETİNİ ARAŞTIRIYORLAR..
DENKTAŞ'I YENİDEN OKUMAYA ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORLAR.
NE GÜZEL..

ŞEBİNGÜLÜ DOSTU,KAHRAMAN DENKTAŞ'ın Şebinkarahisar ziyareti sırasında 20 bin Kıbrıs ve Denktaş Dostu duyarlı insanını huzurunda üniversite gençliğine verdiği nutuk ile mesajı alan kitlelerin gerçeleştirdiği miting ve gençlerle DENKTAŞ birlikteliğindeki yemek ziyafeti notları fotoğraflarla  derinlemesine  araştırılıp; Giresun Üniversitesi, Giresun Şebinkarahisar Belediyesi, Giresun Valiliği katkılarıyla KİTAP yapılsın; araştırma görevlilerine,öğretmenlere,özel yetenekli öğrencilere, izcilere, muhtarlara,stk temsilcilerine aşık ozan şair şiir yorumcusu saz ve ses sanatçısı fotoğraf sanatçısı ressam karikatürist kültür sanat dostlarına armağan edilsin  istiyorum.
CENNET MEKAN KAHRAMAN DEKTAŞ'A VE GÖNÜL DOSTLARINA SELAM OLSUN..
 
DENKTAŞ SON YOLCUĞUNA EBEBEM KUŞAĞI ALTINDA YEDİLERLE BULUŞMASI DİLEKLERİYLE FATİHALARLA UĞURLANDI..
 
CENNET MEKAN KAHRAMAN DENKTAŞ UNUTULMADI, UNUTULMAYACAK..
 
Not : Şiir Atölyesi çalışmalarımızda Şiir paylaşımları sırasında ŞİİR SOHBETLERİ ortamlarında iki AYAK attım ortaya..
 
 Birinci Konu Ayağı :
 İŞTE BÜYÜK ADAM KAHRAMAN DENKTAŞ..
 İkinci Konu Ayağı :
 ŞEBİNBÜLBÜLÜNE GÜLÜVER CAN GÜL..
 
 AŞIK,, OZAN, ŞAİR, ŞİİR DOSTLARI'NDAN  - D E Y İ Ş L E R -  BEKLİYORUM
hikmetokuyar-@hotmail.comŞİİR SOHBETLERİ ortamlarında..
 


1 -  İşte '' Büyük Adam, Kahraman Denktaş '' başlığı altında ve ayağı üstünde şiir yazan aşık ozan şairler ile;
2 - '' Şebinbülbülüne Gülüver Can Gül '' başlığı altında ve ayağı üstünde şiir yazan; aşık ozan şairler deyişlerini hikmetokuyar-hotmail.com adrsine gönderirlerse uygun kültür sant ortamlarında değerlendirilerek yayınlanacaktır.

 

..TEŞEKKÜR...
...
ŞEBİNBÜLBÜLÜ Gözyaşı .uyarlılığında, 7 Renk GÖKKUŞAĞI coşkusu içinde; aşık, ozan, şair, şiir yorumcusu, müzisyen, bestekar, saz ve ses sanatçısı, kültür sanat dostu milyonların hissiyatıyla özdeş BİZİM HİKMET saygınlığında, Yediveren ŞEBİNGÜLÜ sunumlarımla; ŞİİR  GÜZELLİĞİNDEKİ PAYLAŞIMLAR için..T E Ş E K K Ü R...
 
Dünyaca Ünlü Pirimiz Şair Abdi Beğ Aşkına ve Şiir Dostları Gönül Sultanlarımızın

Muhabbetleriyle..
 
 7 Renk Gökkuşağı gizemliliğinde,


7 Renk Yediveren Şebingülü sunumlarımla;

Ve '' İşte Büyük Adam, Kahraman Denktaş ''

 

saygınlığında.Selam Sevgi Saygı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir