Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8568 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Şubat 2012 - 11:23

Ömer Ülkü: En Eziği Bizdik

Büyüt
Küçült
Ömer Ülkü: En Eziği
Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Giresun STK Federasyonu'nun düzenlediği camia buluşması toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Giresun STK Federasyonu'nun düzenlediği camia buluşması toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Giresun STK Federasyonu Merkezi’ndeki toplantıya, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Giresun dernek başkanları ve medya mensupları katıldılar.

Giresun STK Federasyonu Başkanı Hasan Turan yaptığı konuşmada, Giresunsporlu yöneticilerin gözaltına alınması, mahkemeye çıkmaları sürecinde yaptıklarını anlattı. Federasyon merkezinde düzenledikleri toplantının amacında “Camia adına insani bir toplantı organize ettik” şeklinde açıkladı.

Bazılarına teşekkür, camiaya serzenişte bulunan Ömer Ülkü “ 3 Temmuz 2011 günü başlayan tutukluluk halimiz 25 Şubat 2011 tarihinde sona ermiştir. Yaklaşık 8 ayı aşkın bir süre tutuklu kaldık. Bu süre zarfı içersinde bizlere desteğini esirgemeyen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetim kuruluna, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın’a, Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağrıcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Fakat Giresun camiası bize yeterince sahip çıkmadı. Bizim gibi 3-4 kulüp ve yöneticisi de aynı pozisyonda idi. Ne yazık ki en eziği bizdik. Benim suçum Giresunspor’a başkan olmak ve trilyonlarca para harcamak oldu.” Şeklinde konuştu.     

Giresun’da bulunan bazı yöneticilere atfen konuşan Ömer Ülkü “Ben hapse düşünce Giresun’da başka şeyler gelişmiş. İstanbul’dan yönetimde bulunan arkadaşlarıma, ‘biz başka başkan adayı bulduk, siz istifa edin yönetim düşsün’ şeklinde baskılar olmuş. Ben bunlardan haberdar değilim. Sadece noter aracılığı ile Mustafa Eren’e başkanlık vekaleti verdim. İçerdeyken gelişmelerden haberdar olamıyorsun. Nitekim Giresun’da bazı grupların baskısı ile yönetim düşürülmüş, sonra yönetim yapılamamış, kayyuma gitmiş ve daha sonra bir yönetim yapmışlar. Ben bu toplantıya Giresunspor’a tekrar başkan olmak için gelmedim. Giresun’da arkadaşlarımı istifaya zorlayanlar çıkıp kamuoyunda özür dilerlerse ancak öyle dönerim. Takımı da bu halden kurtarırız. İstanbul’daki Giresunlular üzerinden kimse rant sağlamayacak.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Giresunspor’un yeni yönetiminde bulunan ve As Başkan olan Fuat Kuş “Bana 50 bin TL harcayacaksın dediler, şu ana kadar 150 bin TL harcadım. Bu kadar para harcayacağımı bilseydim yönetime girmezdim. Eski yönetimin ve Ömer Ülkü’nün kulübe verdiği paraları gördüm 2 Milyon TL’yi bulmuş. Kulüp yöneticiliği çok zor bir işmiş, yaşayarak öğrendim. Kulübün şu anda 7 Milyon gibi bir borcu olduğunu biliyorum. Kasamıza giren para alacaklılar tarafından hesaptan hemen aldırılıyor. Deplasmanlara zar zor para bulup gidiyoruz. Ömer Ülkü Başkan bugün yeniden geliyorum desin, bende bugün As Başkanlığı’da bırakır, istifa ederim” şeklinde konuştu. 

[www.giresunlular.com]



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir