Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5710 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Mart 2012 - 22:14

Ordu'lu Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Ordulu Şehit Son Yolculuğuna
Vali Dursun Ali Şahin, Afganistan'da şehit düşen 12 askerden İkmal Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun (30) bugün memleketi Ordu'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Vali Şahin Şehit Cenazesinde


Vali Dursun Ali Şahin, Afganistan’da şehit düşen 12 askerden İkmal Üsteğmen Okan Melikoğlu'nun (30) bugün memleketi Ordu’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

 

Afganistan´ın başkenti Kabil´de Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti (ISAF) Kabil Bölge Komutanlığı bünyesinde görevli Türk askerlerini taşıyan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Ordulu İkmal Üsteğmen Melikoğlu Ordu Ortacami’ndeki törene, Melikoğlu´nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün,İlimiz Valisi Dursun Ali Şahin, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Mustafa Hamarat, İdris Yıldız, Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Samsun Sahra Sıhhiye Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Şahin, şehit Üsteğmen Melikoğlu´nun ailesine başsağlığı dilerken, şehidin eşi Melike Melikoğlu, eşinin tabutuna sarılarak ağladı.

Törende konuşan Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Albay Hakan Yediyıldız, şehit ailesine seslenerek, şunları söyledi:

´´Bu kutsal mesleği seçen evladınız, Türk Silahlı Kuvvetleri´ne adım attığı gün bizim de evladımız, kardeşimiz olmuştur. Gözyaşlarınızı ve acınızı derinden paylaşıyoruz. Vatan ve millet sevgisinin en güzel ifadesi olan ve bir asker için en yüksek makam ve mertebeye ulaşmış kahraman şehit arkadaşım, kutsal askerlik ocağına girerken hepimiz vatan, Cumhuriyet ve vazife uğrunda icabında canımızı feda edeceğimize yemin etmiştik. Bu yemine sadık kalarak vatan, Cumhuriyet ve dünya barışına katkı sağlamak üzere canını verdin. Ruhun şad olsun, başımız sağolsun.´´

Konuşmanın ardından, hemşerimiz Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu cenaze namazını kıldırdı. Şehit Üsteğmen Melikoğlu´nun cenazesi, Boztepe köyü Doğapelitli Mahallesi´ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Vali Şahin,  yaşanan vahim olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek şehidimize ve tüm şehitlere Allahtan rahmet, şehidin yakınlarına da başsağlığı diledi.


    


    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir