Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 36065 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2018 - 21:45

OSMANLI PARTİSİ 2 YAŞINDA

Büyüt
Küçült
OSMANLI PARTİSİ 2

 

Osmanlı Partisinin 2. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir açıklama yapan Genel Başkan İbrahim Ünye Osmanlı Partisi ismi  itibariyle köklü ve tecrübeli, yaşı itibariyle ise Dünyanın ve Türkiye'nin en genç ve dinamik partisi olduğunu söyledi.

31 Ağustos’un önemli bir tarih ve sembol bir gün olduğunu söyleyen Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye Tarihimizin en önemli olaylarından biri olan 31 Ağustos 1876'da, II. Abdülhamid Han Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesi olmuştu. Osmanlı Partisi de önemi ve anlamına binaen yine bir 31 Ağustos günü kuruldu. Bu yüzden 31 Ağustos, küresel dayatmalara, sömürüye, işgale karşı bir direniş tarihidir. Adalet üzerine kurulu yeni bir dünya mücadelesinde en önemli kilometre taşlarından biridir? Dedi.

Genel Başkan İbrahim Ünye açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi:

Osmanlı Partisi de işte böylesine anlamlı bir tarihte, 31 Ağustos 2016 günü siyaset sahnesine çıkmıştır.

Bugün Osmanlı Partisinin temsil ettiği Nizam hareketi, hiçbir zaman rüzgâra göre yön değiştirmemiş, temel ilke ve prensiplerinden hiç bir zaman taviz vermemiştir. Küresel Egemenlere teslim olmamış, boyun eğmemiştir. Hangi şart altında olursa olsun, Nizam-ı alem Ülküsü kararlılığından vazgeçmemiştir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, yalpalamadan, çizgisinden sapmadan, milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle camiamızın ve tüm milletimizin 31 Ağustos  gününü kutluyor, Osmanlı  Partisinin Tüm İslam alemine hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir