Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6910 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2011 - 19:04

Öztürk Gazeteciler Bayramını Kutladı

Büyüt
Küçült
Öztürk Gazeteciler Bayramını
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK yayınladığı yazılı mesajla 21 Ekim Gazeteciler bayramını kutladı. Av. Sabri Öztürk' ün Mesajı

21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI 
 

      Toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan gazetecilik mesleği, günümüzün en dinamik ve en fedakârlık isteyen mesleklerinden birisidir. Çok zor şartlarda mesleklerini icra eden halkın gözü ve kulağı olan idarecilere ışık tutan medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir. 

        Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak gördüğümüz basın; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Gazeteciler bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynarlar. İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olurlar. Bu açıdan gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır.. Bu duygu ve düşüncelerle, Giresun’da faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, radyo, televizyonlarımızın ve ulusal ajans temsilcilerinin 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Av. Sabri ÖZTÜRK     

   AK Parti Giresun İl Başkanı

                                                         



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir