Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7378 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2011 - 10:33

Öztürk' ten 30 Ağustos Zafer bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
Öztürk ten 30 Ağustos Zafer bayramı
AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK' ün 30 Ağustos Zafer bayramı Mesajı

30 Ağustos Türk milletinin, vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya gösterdiği, tarihe altın harflerle yazdığı zaferlerden biridir. Tarihin en büyük zaferlerinden biri olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin yıldönümünde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve vatandaşların Zafer Bayramı'nı kutluyorum.  

             Hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, yüreği vatan sevgisi ve bağımsızlık ateşiyle yanan aziz Türk Milleti, her şartlar altında bağımsızlığına sahip çıkarak milli birlik ve egemenliğini korumayı başarmıştır. Ecdadımızdan aldığımız bu güç ve cesaret, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en büyük gurur ve güven kaynağımızdır. Biz de bununla yetinmeyerek, aziz şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan, Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyup daha da yükseklere çıkarmak için, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda ilerlemeye devam edip Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyet seviyesi üzerine çıkarmak en büyük hedefimiz olacaktır. 

     Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere karşı millet olarak elbirliğiyle mücadele edildiği sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyetinin kurumlar arasındaki diyalokta bu nedenle çok önemlidir.

        

            Son sekiz buçuk yıllık icraatıyla ülkemize ve Cumhuriyetimize önemli kazanımlar elde ettiren AK Parti yoluna kararlılıkla devam edecektir. 

            Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ilkesinden şaşmadan hizmete devam edeceğiz. 

            Gençlerimiz ve milletimizle el ele demokratik, laik, sosyal hukuk devletimizi milletimizin arzusu ve özlemine cevap verecek şekilde yücelteceğiz. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşku ve mutluluğunu tüm vatandaşlarımızla paylaşıyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum.

       Av. Sabri ÖZTÜRK               

               AK PARTİ Giresun İl Başkanı 
 

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir