Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4916 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2012 - 21:52

Öztürk'ten Ak Parti'nin Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Büyüt
Küçült
Öztürkten Ak Partinin Kuruluş Yıldönümü
Ak Parti Giresun İl Başkanı Av Sabri Öztürk'ten Ak Parti'nin Kuruluş Yıldönümü Mesajı

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI AV. SABRİ ÖZTÜRK’ÜN AKPARTİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk,”AK Parti, milletimizin bize emanet etmiş olduğu bu büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, aynı azim ve karalılıkla yoluna devam edecektir” dedi.

Öztürk, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin kuruluşunun 11. yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. İl Başkanı Öztürk, kuruluşunun 11. yıldönümü kutladıkları AK Parti'nin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir' sözünden hareketle, Anayasanın 'Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır' düsturundan yola çıkarak halk iradesi sonucu kurulduğunu vurguladı.

              Kurulduğu günden buyana Türk halkından büyük destek gören AK Parti'nin, halkın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyüdüğünü kaydeden Öztürk,”Milletin partisi bugün 11. yılına giriyor. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. AK Parti geride bıraktığı 11 yılın, 10'unu millete hizmet ederek geçirdi” diye konuştu. 

              “AK Parti yoluna kararlılıkla devam edecektir” diyen Öztürk, şunları aktardı,”Milletimi geride kalan 11 yılda AK Parti'ye büyük destek sağladı. 3 Kasım 2002 seçimlerinde olduğu gibi, geride kalan tüm seçimlerde AK Parti'ye 'DURMAK YOK, YOLA DEVAM' diyerek, tek başına iktidara getirmiştir. Bu desteklerle hızla büyüyen AK Parti yoluna kararlılıkla devam edecek”

                  Öztürk, Türkiye'de istikrar ve güven sağlandığında, dürüst ve çalışkan bir hükümet iktidara geldiğinde nelerin başarıldığının millet tarafından görüldüğüne işaret ederek,”Hedefimiz, Türkiye’yi çok daha ileri, çok daha güçlü, çok daha zengin bir ülke haline getirmek, uluslararası arenada hak ettiği yere çıkarmaktır. AK Parti, milletimizin bize emanet etmiş olduğu bu büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, aynı azim ve karalılıkla yoluna devam edecektir. Milletimiz bize bu şekilde güvendiği ve destek verdiği sürece, hizmet aşkımız ve azmimiz halkımızın hizmetinde olacaktır. Bu azmimiz, milletimizin yüzünü güldürmek, hak ettiği refah ve mutluluğa ulaştırmak içindir. Yola çıktığımız günden bugüne milletle bütünleşmemiz katlanarak devam etmektedir. Halkımızın umutları büyüdükçe, geleceğe güvenle bakanların sayısı arttıkça, millet iradesini temsil eden AK Parti de büyüyecektir" dedi.   

  “Artık Adalet ve Kalkınma kavramları, siyasetin temel direkleri haline gelmiştir. AK Parti, iç ve dış politikada attığı kararlı adımlarla yitirilen güven duygusunu siyasete yeniden kazandırmış, uluslararası arenada Türkiye’nin itibarını arttırmış, ekonomide izlediği istikrarlı politikalarla Türkiye’de ‘krizler’ dönemini sona erdirmiştir” diye konuşan Öztürk, şunları ifade etti:

Güzel Türkiye’mizde gerginliğe fırsat vermeden, milletten aldığımız destek ve mesajla yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonrada yine her zaman olduğu gibi tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ilkemizden ödün vermeden ilerleyeceğiz.                                                                            

                  Av. Sabri ÖZTÜRK

           Ak Parti Giresun İl Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir