Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4984 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2012 - 21:36

Öztürk'ten Başkan Aksu'ya Çağrı

Büyüt
Küçült
Öztürkten Başkan Aksuya
Ak Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk'ten Başkan Kerim Aksu' ya çağrı

SAYIN BAŞKANI MİLLETİN VEKİLLERİNE

SAYGILI OLMAYA DAVET EDİYORUZ:

 

CHP’li Belediye Başkanı Sayın Kerim AKSU, Sayın Milletvekilimiz Mehmet GELDİ ile teşkilatlarımızın ve Belediye Meclis grubumuzun katılımı ile ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalara karşı çok yakışıksız, bir belediye başkanından beklenmeyecek seviyede sözlerle, milletin oylarıyla seçilmiş Sayın vekilimize karşı cevap vermiş. Sayın milletvekilimiz basın toplantısında , CHP’li belediye başkanına çok net olarak sormuştur. Sayın Belediye Başkanı’na “ATAPARK projesinin yeşili katlettiği, alanın betonlaştığı, tarihi Hacı Miktat Camii’nin silüetini bozduğu, tarihi koruma alanında olduğu halde Anıtlar Kurulu’ndan izin alınıp alınmadığını, PARKIN altının neden otopark yapılmadığını, Alpaslan Caddesinin neden trafiğe kapatıldığını, G-City önüne yapılan eklentiyi, Belediye tarafından şu ana kadar satılan gayrimenkullerden elde edilen paraların ne kadar olduğunu”   sormuştur.  

 

Ancak CHP’li Giresun Belediye Başkanı bunlara cevap vereceği yerde Giresun halkının %60’ının oyunu alan milletin vekilini “Giresun’a sokmam” diye tehdit ediyor. Böyle bir beyanat çok talihsizdir. Giresun’un tarihi boyunca hiçbir belediye başkanı bir milletvekiline karşı bu kadar nezaket yoksunu bir açıklama yapmamıştı. Sayın başkanı milletimiz ve teşkilatlarımız adına şiddetle kınıyoruz. Asıl haddini bilmesi gereken sayın Başkandır. CHP’li Başkan unutmasın ki, Giresun’a sokmam cümlesini yalnızca sayın milletvekiline değil, ona oy veren Giresun’un %60 seçmenine karşı ve de tüm Giresunlu hemşerilerimize karşı kullanmıştır. Zaten CHP’nin belediyecilik geleneğinden başka bir şey beklenemez. Sayın Başkan halkın oylarını herhalde kendi cebinde zannediyor. Zamanı gelince milletin vekillerine bunu söyleyenlere millet gerekli faturayı keser.

 

Sayın CHP’li Başkan ATAPARK’la ilgili şu sorulara cevap versin. Atapark projesini uygularken siz halka sordunuz mu acaba?  Yada bu halkın seçip de yolladığı meclisine sordunuz mu ?  Kim karar verdi bu projeye.. Bu projenin şehre getirisi nedir? Trafiği mi rahatlatmıştır, yeşil alanımız mı artmıştır.Yanı başında duran bir tarih olan camimizi mi ortaya mı  çıkarmıştır ?Gençlerin spor yaptıkları , sokak basketbol sahası ne olmuştur? Bu şehre uzun vadede ne sağlayacaktır?

  Maalesef CHP’li Belediye halkın dinlendiği, yeşili bol bir parkı beton yığınına çevirmiş, biraz daha fazla büfe çıkaralım diye çok daha güzel yapılabilecek bir park alanını yok etmiştir. Üstelik tarihi koruma bölgesinde olan Caminin önünü adeta beton surla kapatmıştır. Ayrıca şehrin en büyük problemlerinden olan otopark sorununun çözümü için parkın altına yapılabilecek otoparkı da yapamamıştır. AK Partili bir belediye olsaydı, bu parkı çok daha güzel yapar, altına otoparkı da yerleştirirdi. Nitekim bir ilçe belediyesi olan Alucra Belediyesi yaptığı meydan ve parkın altını otopark olarak yapmaktadır. CHP’li belediye parkın altına nasıl otopark yapılabileceğini bilemiyorsa gitsin AK Partili Alucra belediyesinden biraz örnek alsın.

CHP’li  Kerim AKSU, Alparslan caddesi bir otoparktı biz bu durumu düzelttik diyor. Burayı paralı  otopark olarak düzenleyen kimdi ? Şimdi yetmedi yolun tamamını kapatıyorsunuz.

Sayın CHP’li Belediye Başkanı laf kalabalığına getirip hedef şaşırtacağına yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla 3 yılın hesabını versin. Belediyenin aşırı borç yükü altında kalmasının cevabını versin. Hangi mantıkla, hangi şehircilik anlayışı ile G-City önündeki açık alana gecekondu yaptırdığına cevap versin. G-City önüne referandum zamanı AK Partili gençlerin koyduğu yarım metrelik broşür standını “kaldırımı işgal ediyor” diye zabıtalara kaldırtan CHP’li Belediye Başkanı şimdi bir eklenti binanın kaldırımı işgal ettiğini, şehrin önünü kapattığını görmüyor mu?...

 

Sel felaketinde ben hükümet ten bir şey görmedim diyorsunuz.. Yanı başınızda aylarca ( yaklaşık 7-8 ay ) lağım suları açıkta kalan Bulancak durağı mevkii için hükümetten para almadınız mı ? Buranın yapımını İhale ettiniz mi ? İhale yapıldıysa neden belediyenin iş makineleri ihalesi yapılan alanda çalışmıştır ?

 

Sayın CHP’li Belediye Başkanı , maalesef göz boyamayla, imajla makyajla, bilbordla Giresun halkının yanıltmaya çalışıyor. Sayın vekilimizin basın toplantısında sorduğu sorulara kamuoyu adına cevap vermesini bekliyoruz.  

 

Kamuoyuna saygılarımızla…

 

Av.Sabri ÖZTÜRK

AK Parti İl Başkanı

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir