Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7009 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2011 - 11:37

Öztürk'ten Taziyeye Teşekkür Mesajı

Büyüt
Küçült
Öztürkten Taziyeye Teşekkür
AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN' ın annesi merhum Tenzile ERDOĞAN' ın cenazesi İstanbul Fatih Camiinde kılınan namazdan sonra ebediyete uğurlanmıştır.

 AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın annesi merhum Tenzile ERDOĞAN’ın cenazesi İstanbul Fatih Camiinde kılınan namazdan sonra ebediyete uğurlanmıştır.

      Merhum Tenzile annemizin cenazesine Giresun’u temsilen Milletvekillerimiz Sn. Nurettin CANİKLİ, Mehmet GELDİ, Adem TATLI katılmışlardır. İl Başkanlığımızı temsilen il Başkanı olarak şahsım, İl Başkan yardımcım Mustafa KARADERE, Şebinkarahisar İlçe Başkanım Ahmet BÖLÜK ve Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Şahin YILANCI katılmışlardır.

      Cenaze nedeniyle teşkilatlarımız adına ve şahsıma ve taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan başta CHP İl Başkanı Sn. Mustafa KISA, Giresun Belediye Başkanı Sn. Kerim AKSU olmak üzere tüm Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. 

   Av. Sabri ÖZTÜRK

AK Parti Giresun İl Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir