Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6030 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2011 - 19:04

Özürlülere Yönelik 4 Proje Kabul Edildi

Büyüt
Küçült
Özürlülere Yönelik 4 Proje Kabul
İlimizde Özürlüler Destek Programı (ÖDES) çerçevesinde özürlülere yönelik olarak hazırlanan 17 projenin 4 tanesi mali destek almayı hak kazandı.

 İlimizde Özürlüler Destek Programı (ÖDES) çerçevesinde özürlülere yönelik olarak hazırlanan  17 projenin 4 tanesi mali destek almayı hak kazandı.               Projeler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlüler İdaresi Başkanlığı (Mülga) tarafından Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesindeki illerde özürlülerle ilgili duyarlılık ve farkındalığın geliştirilmesine ve özürlülüğün önlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.               Tanıtım, bilgilendirme ve teknik yardım desteği Valiliğimiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan projelerin, sözleşme, izleme ve değerlendirme yetkisi de valiliğimize verilmiştir.               İlimizden toplam 452.185.00 TL’lik bütçeyle mali destek almayı hak kazanan projeler şunlardır.               1- Görele Kaymakamlığı SYDV’nın 37.560,00 TL toplam bütçeli “Sığ Sulara Balıklama Atlamadan Kaynaklanan Omurilik Felcinin Önlenmesi” projesi               2- Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nün 39.535,00TL toplam bütçeli “Özürlülüğün Önlenmesin için Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Elemanı Eğitimi” projesi.               3- Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nün 295.270,00 TL toplam bütçeli “Giresun İli Özürlü ve Kronik Hasta Haritasının Çıkarılması” Projesi.               4- Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 79.820,00 TL toplam bütçeli “Hep Birlikte !” isimli projesi.    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir