Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3463 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2024 - 17:47

Piraziz’in Bürokratı Güner Görev Süresini Tamamladı.

Büyüt
Küçült
Piraziz’in Bürokratı Güner Görev Süresini

Kayseri ili Sarıoğlan ilçesinde kaymakamlık görevini sürdüren hemşehrimiz Fatih Güner görev süresini doldurarak İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılmak üzere Sarıoğlan ilçesinden ayrıldı.

Hükümet konağı önünde öğlen 11.00’de vedalaşma töreni düzenlenerek tüm vatandaşlardan helallik isteyerek veda etti. Kaymakam Güner kısa sürede ilçeye yaptığı katkılarla tanınmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı dil eğitimi programına seçilmesi nedeniyle görevinden ayrılarak yeni bir eğitim sürecine adım attı. Bu program, Türkiye'deki kamu görevlilerinin uluslararası alanda daha etkili olabilmeleri için dil yetkinliklerini artırmayı amaçlıyor.

Görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine önemli katkılar sağladı. Bu projeler arasında eğitim, sağlık ve yerel ekonomiyi destekleyici çeşitli girişimler bulunmaktadır. Güner'in özellikle gençler ve kadınlar için başlattığı sosyal programlar, Kooperatif projesi gibi toplumun bu kesimlerinin daha aktif hale gelmesine yardımcı oldu.

Fatih Güner Kimdir?                        

Aslen Giresun ili Piraziz ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Kaymakamımız Fatih GÜNER, İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversite öğrenimi için Ankara’ya yerleşen Kaymakamımız Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olurken ikinci üniversite programı çerçevesinde Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü de tamamlamıştır. Lisans öğreniminin hemen ardından İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tezli yüksek lisans öğrenimine başlayan Kaymakamımız ders dönemini başarıyla tamamlarken, tez çalışmalarını sürdürmektedir.

110. Dönem Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap eden kaymakamımız Zonguldak’da İl Merkez Stajını, Diyarbakır/Yenişehir ve Ankara/Kızılcahamam’da Kaymakam Refikliği stajını tamamlamasının ardından İçişleri Bakanlığı’nın 12.08.2022 tarihli onayıyla 24.08.2022 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir