Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6129 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2012 - 11:08

Polis Haftası Mesajı

Büyüt
Küçült
Polis Haftası
Vali Dursun Ali Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

Polis Haftası Mesajı  

Vali Dursun Ali Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Devletin öncelikli görevi, vatandaşlarının huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır. Bu görevi yürüten güvenlik güçlerinden Polis teşkilatımız; geniş bir yelpazede halkımızın huzur ve güvenlik içerisinde yaşaması için özverili bir şekilde çalışmakta ve değişen şartlara uygun olarak vatandaşlara “iç güvenlik” hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürmektedir.   Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı, sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini yürütmektedir.   Halkımızın emniyet ve asayişi,  huzur ve güveni,   dirlik ve düzenliği için polisimiz bugüne kadar, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiş ve bundan sonra da etmeye devam edecektir.   Emniyet Teşkilatımız bugünkü geldiği noktada, sahip olduğu en üst düzeydeki teknik donanımıyla modern bir yapıya kavuşmuş, ferdi ve organize suçların takibinde ve sorumluların yakalanarak adalete teslim edilmesinde, Dünya Polis teşkilatları arasında ön sıraya çıkmıştır.   Vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün her saati görevinin başında olan polis teşkilatı, son zamanlarda toplum destekli polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen faaliyetleriyle toplumda sevgi atmosferi oluşturmakta, polisimize güveni zirveye çıkarmaktadır.   Bu duygu ve düşüncelerle, Giresun’un bir huzur şehri olmasında, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren tüm emniyet personelinin Polis Bayramını kutlar, Türk Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünde şehit olan polislerimize Allah´tan rahmet diler, gazi olanlarımıza da minnet ve şükranlarımı sunarım.   Görevdeki polislerimize de başarılar dilerim.”  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir