Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11299 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2017 - 22:24

Polis İken Çoban Oldu

Büyüt
Küçült
Polis İken Çoban
Özel Haber: Sedat KARAKAYA 
Giresun’da kısa bir zaman eğitmenlik mesleğinde bulunduktan sonra Ağrı’da polislik mesleğini eline alan daha sonra FETÖ soruşturması kapsamında 6 Ocak’ta açığa alınan Talip Gül, polis iken dağda çoban oldu. 

GÖREVDEN MEN EDİLEN POLİS MEMURU: “BEN VATAN HAİNİ DEĞİLİM!” 

7 Şubat’ta Kanun Hükmünde kararname (KHK) ile ihraç olan, şimdi ise memleketi Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde dağda babasıyla beraber çobanlık yapan Gül, isyan etti. 

Çok sevdiği polislik mesleğinden men edilen polis Talip Gül; “Öğrenci olduk, inşaatta amele olduk, çoban olduk, işsiz kaldık, boş gezdik, üniversiteli olduk, öğretmen olduk. Asker olduk, polis olduk, çiftçi olduk, aç susuz gezdik ama asla ve asla vatan haini darbeci terörist olmadık. Bu sıfatlara layık bir şey yapmadım. Vatanı milleti için mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalışan biri için bu suçlamalar çok ağrıma gidiyor. 

Çalmadım çırpmadım, kimsenin hakkını yemedim. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. Kimseyi bilmem;  ben her daim kul hakkına riayet etmeye çalıştım. Yerin altı da var, Kabir hesabı ve mizan var. Polislik mesleğimi yaparken, çoban oldum. Koyun, kuzu besiciliği işi yapıyoruz. Babama yardım ediyorum. Koyunlar var, onları otlatıyorum. Rızkı veren Allah. İdare Mahkemesi’ne itiraz davası açtım, OHAL Komisyonu’na da başvuracağım” dedi. 

“NEDEN SUÇLANDIĞIMI BİLE BİLEMİYORUM, HAKKIMI ARAYACAĞIM” 

Neden suçlandığını bilmediğini belirten Gül,3 ay önce ihraç olduğunu belirterek; “3 aydır ne sorgu, ne sual, direk ihraç oldum. Sadece FETÖ ile irtibat ve Bank Asya hesabı ibaresi var diye tebliğ yapıldı. Oysaki ben Bank Asya’daki hesabımı 17-25 Aralık sürecinden hemen sonra kapatmıştım. Vatan sağ olsun, sağlık olsun. İnşallah düzelir, suçlu suçsuz ayrımı olur tez zamanda ortaya çıkar da bizlerde rahat ederiz.  ‘At iti, it izine karıştı’  gibi dedi ya Cumhurbaşkanımız. Dua ve sabırla hakkımı arayacağım. Yarın ne getirir bilemeyiz. Mevlâm her şeyi biliyor. Evinde ve işinde olan biriyiz. Her daim devletimizin milletimizin yanındayız. Bunda da bir hayır vardır bilemeyiz. Kimse işe de almıyor Fetö’cüsün diye. Ben şu an devletimizin nazarında teröristim. Ama içim ve vicdanım rahat. Suçum da yok. İlahi adalette zaman aşımı olmaz.  Darbeyi yapan ve sebep olanları Rabbim kahreylesin” şeklinde konuştu. 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir