Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11749 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2012 - 18:58

Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu' dan Köyüne Hizmet

Büyüt
Küçült
Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu dan Köyüne
Giresun'un Akedemik alanda medaarı iftaarlarından olan Bulancak İnece Köyü Nüfusuna kayıtlı Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu doğduğu köyün İstanbul' da kurulan derneğine başkan oldu

PRF.DR.İBRAHİM BALCIOĞLU' DAN KÖYÜ'NE HİZMET

Giresun’un Akedemik alanda medaarı iftaarlarından olan Bulancak İnece Köyü  Nüfusuna kayıtlı Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu doğduğu köyün  İstanbul’da kurulan derneğine başkan oldu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Faultesi Noroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu doğum yeri olan Bulancak İnece Köyü adına İstanbul’da kurulan “GİRESUN BULANCAK İNECE KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ”‘ne başkan oldu.

Derneğin kuruluşu ve yapacağı hizmetler ile ilgili hafta sonu bir araya gelen kurucu ve yöneticileri İstanbul Merter ZOE Otel’de bir toplantı gerçekleştirdi.

Yemekli olarak gerçekleştirilen toplantıya Dernek başkanlığına getirilen Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu’nun yakın dostları İzmit Kaymakamlığı  Özel Kalem Müdürü İsmail Kara ve Gazeteci Yazar Ethem Bakar konuk olarak katıldı.

Yemekli toplatının açılış konuşamasını Dernek Başkanı Prf. Dr. İbrahim balcıoğlu yaptı. Konuşmasına gelen misafirler dahil herkese hoş  geldiniz diyerek başlayan Prf. Dr. Balcıoğlu kısaca şu konulara değindi “Değerli hemşerilerim yıllarını üst seviyede hizmetlere adamış bir bilim adamı olarak bana yüklenen bu önemli misyonu yerine getirirken gerçekten çok heyecan duyacağımdan kuşkunuz olmasın, İnece köyü 16 köye sınır Yayla yollarının geçiş  noktası ayrıca ‘Gelin Kayası’ gibi Giresun ilinde hiç  olmayan özeliklere sahip çok önemli bir köydür. Orda doğmuş  olmaktan İnece Köyü hamisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sayın İsmail Kara ve gereksede yakın köylümüz geçiş  yolumuz üzerinden Giresun Merkez Gazilertepeli Sayın Ethem Bakar gibi dostlarımız sayesinde Yayla grup yolu ve Gelin Kayası şenlikleri ile ilgili yapcağımız çalışmalar sayesinde köyümüzün daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Ayrıca gerek köyümüzden gereksede bölgemizden Yüksek Öğrenime kayıt yaptıran çocuklarımıza gerekli yardımı yapmak için çalışmalar yapacağız.”  dedi.

Daha sonra söz alan İzmit Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Eynesilli hemşerimiz İsmail Kara ” Değerli ağabeyim Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu beni bu yemekli toplatıya davet edince çok sevindim ben sayın hocamın babasının cenazesi için İnece köyüne gittim gerçekten çok güzel bir köy eğer oralar için üzerimize düşen bir görev olursa elimizden geldiğince yardım etmeyi sizlerin huzurunda söz veriyorum.” dedi.

  


Ethem Bakar ise ” İnece köyü bizim için çok önemli bir köydür hem doğum yerim olan Gazilertepesi köyümüzün devamı olamsı  hemde bizim köy suyunun geçiş noktası olası nedeniyle her iki köy birbirine göbekten bağlıdır hizmetlerin ortak noktasıdır. Değerli büyüğüm Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu ne zaman arasak bizlerin İstanbul ilindeki Sağlık danışmanıdır. Böyle bir görevi üstlenmiş  olması nedeniyle kendisine ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlara başarılar diler. Üzerimize düşecek bütün görevlerde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.” dedi.

Geceni süprizi ise Dernek yönetim kurulu üyesi Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferda Hacıvelioğlu’dan geldi Hacıvelioğlu’nun babasının Saz üstadı olduğu ve kendisininde babası gibi Saz ile türküler söyleyebildiği  öğrenilince edinlien saz ile Giresun türküerinden oluşan bir resital verdi.

Yemekli ve sohbetli toplantı bütün katılımcıların dilek ve temennilerini açıklamaları  ile son buldu.

Öte yandan Derneğin ilk yönetim kuruluda şu isimlerden oluştu.

Prf. Dr. İbrahim Balcıoğlu Başkan 
Avukat Çetin Baydemir Başkan Yardımcısı 
Avukat Şakir Güven Sayman 
Eczacı Narin Oflaz Yönetim Kurulu Üyesi 
İnşaat Mühendisi Çağla Şenel Yönetim Kurulu Üyesi 
Yrd.Doç.Dr.Ferda Hacıvelioğlu Yönetim Kurulu Üyesi 
İşadamı Birol Şenel Yönetim Kurulu Üyesi





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir