Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7356 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2011 - 19:03

Ramazan Ayı Mesajı

Büyüt
Küçült
Ramazan Ayı
Vali Dursun Ali Şahin Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Vali Şahin, mesajında şu görüşlere yer verdi;

 “Dayanışma, kaynaşma ve paylaşmanın doruk noktaya çıktığı bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.               Ramazan ayı, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, ruhlarımızın güzel telkinlere ve uyarıcı öğütlere açık olduğu, manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği mübarek bir aydır.               Ramazan'ın diğer ay ve zamanlara oranla dini ve sosyal hayatımızda çok büyük önemi ve değeri bulunmaktadır.               Ramazan ayı; birey ve sosyal hayatımıza yeni bir aksiyon, dinamizm ve müstesna moral değerlerimizi de yüceltmektedir. Bu ayın kazandırdığı manevi disiplin sebebiyle, sosyal hayatımızda huzurlu bir ortamın oluştuğu, olumsuz davranışların ve suç işleme oranlarının azaldığını hep mutlulukla müşahade ediyoruz.               Mağfiret, rahmet ve günahlardan arınma olan Ramazan ayında; akrabalarımız, komşularımız, yakınlarımız ve diğer vatandaşlarla olan dargınlıklarımıza da son vermeliyiz.
            Bu müstesna günlerin önemine mütenasip bir şekilde idrak edilmesini temenni eder; başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.”          

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir