Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4845 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2012 - 12:32

Ramazan Bayramı Mesajları

Büyüt
Küçült
Ramazan Bayramı
Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınlanan mesajlar

Vali Dursun Ali Şahin'in Ramazan Bayramı Mesajı



Mübarek Ramazan ayının bitimiyle kutladığımız Ramazan Bayramının, öncelikle toplumsal huzur ve mutluluğumuza vesile olmasını diliyorum.   Toplum hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri olan bayramlar kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, ümitlerimizin canlandığı özel günlerdir.   Bizleri ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.   Milli ve manevi temel değerlerimizi yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmamız, kültürel zenginliklerimizin yaşaması açısından oldukça önemlidir. Bayram günlerimizi fırsat bilerek yakın akrabalarımızdan başlamak üzere, çevremizdeki ihtiyaç sahibi ve sıkıntılı insanları, yetimleri, hastaları ve yaşlıları ziyaret ederek onların da bayramın sevinç ve mutluluğunu yaşamalarını sağlayalım.   Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bu özel günlerde değil, tüm münasebetlerimizde ve hayatımızın her gününde hatırımızdan çıkarmayarak yaşamaya ve yaşatmaya çalışmalıyız.   Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Hoşgörü ayı Ramazan'ımızın ardından, yine birlik ve beraberliğimize vesile olan Ramazan Bayramı'nı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Sevgi ve saygı duygularının daha yoğun yaşandığı bu özel günlerde yakınlarımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı ve komşularımızı ziyaret etmek büyük anlam taşımaktadır. Bayramın en güzel yönlerinden bir taneside bu birlik ve beraberliktir. Belediye olarak bayram öncesi tedbirlerimizi aldık. Bu kapsamda kent genelinde gerekli önlemler alındı. Sokaklarımızı köşe bucak temizledik. Camilerimizin içinde ve çevrelerinde bayram temizliği yaptık. Mezarlıklarımızda gerekli çalışmalar yapıldı. Yine nöbetçi temizlik ekibimiz bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacak. Kısacası halkımızın daha ferah ve daha huzurlu bir ortamda bayramını geçirmeleri için gerekli zemini hazırladık. Ben herkesin sevgi, saygı ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyor, başta Giresun halkı olmak üzere herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum."

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR’ın Ramazan Bayramı Mesajı

 

Onbir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayında barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle hissetmenin ve yaşamanın huzuruyla bir kez daha birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucakladık.

 

Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara itildiği, sıkıntıların unutularak; saygı, sevgi ve hoşgörünün alabildiğince yaşandığı özel günlerdir. Bayramlar, toplumsal dayanışmayı ve milli gücümüzü besleyen, toplumda birlik ve dayanışmayı artıran, toplumu ortak düşünce ve değerlerde buluşturan; hatırlamaya, anlamaya, tanımaya, birleşmeye vesile olan, oldukça anlamlı günlerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz ve yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımızın, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

 

Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde insanları tehdit eden huzursuzlukların sona ermesini Allah'tan temenni ediyorum.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN Ramazan Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların toplumumuz için ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır. Diyen Başkan, mesajında;

"Hiç şüphesiz ki, Bayram günleri hepimiz için çok önemli ve anlamlı günlerdir. Müslümanlara Allahın bir hediyesi olan Ramazan Bayramı'nı yine hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar içinde bulunduğumuz sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır.           

Yine bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, zengin fakir, güçlü güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşma fırsatının yakalandığı günlerdir. Bu nedenle, Ramazan Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalı, kardeşlik, komşuluk bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle,  milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış,  huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

 

Birlik ve beraberliğin pekiştiği, milli ve manevi değerlerin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayını birlikte idrak edip kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın sevincini yaşamaktayız.

Toplumumuzun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı dargınlıkların unutulması, karşılıklı  sevgi ve saygının pekişmesi, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ile anlamlı olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içinde Yüce Allah'tan Ramazanı Şerif’in rahmet, bereket ve bolluğunun daim olduğu daha nice sağlıklı, mutlu ve umutlu bayramlara kavuşmamızı dilerim. Tüm Giresunlu hemşerilerimin ve Müslüman aleminin Ramazan Bayramını şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına en içten dileklerimle kutlarım.

ÖZTÜRK, GİRESUNLU'NUN BAYRAMINI KUTLADI

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk,”Toplumumuzun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı dargınlıkların unutulması, karşılıklı sevgi ve saygının pekişmesi, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ile anlamlı olacaktır” dedi.

 

Öztürk, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.  İl Başkanı Öztürk, toplum hayatında ayrıcalıklı bir yeri olan bayramların kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, ümitlerimizin canlandığı özel günler olduğuna işaret etti.

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk, şunları kaydetti:

 

“Toplumumuzun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı dargınlıkların unutulması, karşılıklı sevgi ve saygının pekişmesi, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi ile anlamlı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile bayramınızı en içten duygularla kutlarım”

 

Öte yandan AK Parti Giresun İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, partide bayramlaşma töreninin, bayramın ilk günü saat 13.00'da il binasında yapılacağı kaydedildi.      



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir