Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7716 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Ağustos 2013 - 13:31

Ramazan Bayramı Mesajları

Büyüt
Küçült
Ramazan Bayramı
Ramazan Bayramı Mesajları

Vali Dursun Ali Şahin’in Ramazan Bayramı Mesajı:

Manevi iklimin ve toplumsal dayanışmanın eşsiz fırsatlarını sunan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir  Ramazan Bayramına  daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız.

Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yeniden güç kazandığı müstesna günlerdir.

Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir.

Bu özel günlerde, komşularımız ve yakınlarımızdan başlayarak toplumumuzda ki bağlarımızı güçlendirmek için yakınlarımıza, hastalarımıza, komşularımıza, etrafımızdaki şehit ve gazi ailelerine, ihtiyaç sahibi insanımıza, yetim ve öksüzlere daha çok ilgi göstermeli ve acılarını paylaşmak için her türlü çabayı göstermeliyiz.

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bu özel günlerde değil, tüm münasebetlerimizde ve hayatımızın her gününde hatırımızdan çıkarmayarak yaşamaya ve yaşatmaya çalışmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Giresun Belediyesi Başkanı Kerim Aksu Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu mesajında, "Birlik ve beraberliğimize vesile olan, hoşgörü ayı Ramazan'ımızın ardından yine aile bağlarının, dostluğun daha yoğun yaşandığı ziyaretlere ve görüşmelere sahne olacak olan Ramazan Bayramı'nı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

 

Belediye olarak bir takım bayram hazırlığı çalışmaları yürüttüklerini de ifade eden Aksu, ilk olarak şehir genelinde bulunan camiler ve mezarlıklarda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek "Camilerimizde boyama, temizlik, eksik malzemelerin giderilmesi, mezarlıklarımızda da yabani bitki temizliği, katı atık temizliği ve bakım onarım çalışması yürüttük. Ekiplerimiz şuanda da Erikliman Mahallesi Yalı Camii bahçesinde kaldırım, ot biçme ve çevre düzenleme çalışması, Teyyaredüzü Cami dış cephe boyama çalışması yürütüyor. Halkımızın arefe günü ve bayramda gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretleri, camilerde yapacakları ibadetlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri adına bu tür çalışmalara büyük önem veriyoruz." diye konuştu.

 

Bayrama özel nöbetçi bir ekip hazırladıklarını ve bu ekibin bayram boyunca hizmet vereceğini de belirten Aksu sözlerini şöyle sürdürdü, "Bayramın en güzel yönü birlik ve beraberliktir. Ben herkese dostlukların ve aile bağlarının daha da pekiştiği bir bayram diliyorum. Başta Giresunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın bayramını kutlarım."

 

 

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN Ramazan Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramlar “insan ilişkilerinin güçlendiği, ümitlerimizin ve geleceğe olan inancımızın canlandığı özel günlerdir.” diyen Başkan, mesajında;

 

"Hiç şüphesiz ki, İçtimai hayatımızda mühim yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, ümitlerimizin ve geleceğe olan inancımızın canlandığı özel günlerdir. Müslümanlara Allahın bir hediyesi olan Ramazan Bayramı'nı yine hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar içinde bulunduğumuz sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır.            

Yine bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, zengin fakir, güçlü güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşma fırsatının yakalandığı günlerdir. Bu nedenle, Ramazan Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı  ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalı, kardeşlik, komşuluk bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Her Ramazan ayında olduğu gibi yine bu Ramazan ayında da Milletimiz birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermiştir. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Bu anlamlı bayramın Bulancak halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması  temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi'nin Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.” Dedi.

 Hendenoğlu'ndan Bayram Mesajı

Yurtdışında bulunan Türklerin örgütlenmesinde etkin isimler arasında yer alan hemşerimiz Yener Hendenoğlu, Ramazan Bayramı nedeni ile bir bayram mesajı yayınladı.

Yener Hendenoğlu’ndan Ramazan Bayram Mesajı

 

Amerika’nın New Jersey eyaleti Burlington County Selimiye Camii Derneği Başkanlığının yanı sıra Yurtdışında bulunan Türklerin örgütlenmesinde etkin isimler arasında yer alan Giresun Keşap Uğurca Mahallesi nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Yener Hendenoğlu, Ramazan Bayramı nedeni ile bir bayram mesajı yayınladı.

 

Hendenoğlu mesajında dostluk ve birlik mesajları verirken, memleketten uzak, gurbet ellerden doğduğu topraklara önemli mesajlar verdi.

 

“Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, huzur içinde bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen Hendenoğlu, “Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Gurbette hasretliği yaşamamak için Bayram sabahında aile dostları ile birlikte Bayram sabahı kahvaltıda buluştuklarını söyleyen Hendenoğlu, “Her bayram anamızın, babamızın yanına gidip onların gönlünü ne yazık ki alamıyoruz. Bizler de hasretliği biraz olsun dindirmek için bölgemize yakın yerde oturan akrabalarımız ile Bayram sabahı kahvaltısında buluşarak o manevi atmosferi oluşturmaya çalışıyoruz. Benim buradan memleketimde, özellikle Giresun, Keşap ve Uğurca mahallemde bulunan akraba ve dostlarımdan ricam oraların değerini kıymetini çok iyi bilsinler. Memleketlerine sahip çıksınlar. Bizler gibi oraların değerini o güzel topraklardan çıktıktan sonra değil, havasını soludukları şu mübarek günlerde bilsinler. Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşadıklarını hiçbir zaman unutmasınlar” dedi.

Melikoğlu'ndan Bayram Mesajı

Piraziz Mhp Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu Mübarek Ramazan bayramı nedeniyle Mesaj yayınladı

Melikoğlu; Ramazan’ın ardından kutlu bir bayrama birlikte eriştik. Öncelikle Piraziz li kardeşlerimin Türk milletinin , gönül coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında yaşayan kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın bütün bir insanlığa huzur ve barış getirmesini, zulüm, mağduriyet, yoksulluk yaşayan insanların bu kutsal günler vesilesiyle, huzura, barışa ve kardeşliğe ulaşmasını niyaz eder
Türk- Islam Alemine hayirlar getirmesi temennisi ile selam ve saygilar sunarim.

Halil İbrahim Şengün'ün Bayram Mesajı

Birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. ...

Bayramlar, sevinçleri büyütme mevsimidir. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren anlamlı günlerdir.

Bir ay boyunca Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadık.Bu ayda orucun derin manevi eğitimini, sahur ve iftarın bereketini, teravihin coşkusunu ve Kur'an tilavetinin kalbimizde huşu uyandırmasının sevincini derinden hissettik.

Birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Halil İbrahim ŞENGÜN

Makine Y. Mühendisi


AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI

AV.SABRİ ÖZTÜRK'ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI..

Giresunlu hemşerilerimin ve Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. ...

Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelin, yaşlılarımızla yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı ihmal etmeyelim. Sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu hissettirelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin yadigârlarını, ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi unutmayalım. Bu düşüncelerle, Giresunlu hemşerilerimin ve Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir