Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5611 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Ocak 2013 - 12:40

Şahin; Görevimiz Toplumun Sağlığını Korumak

Büyüt
Küçült
Şahin Görevimiz Toplumun Sağlığını
Bu sabah Altaş TV'nin canlı yayınına bağlanan Vali Dursun Ali Şahin, '' Biz Valilerin, kaymakamların, idarecilerin başlıca görevi vatandaşın, toplumun sağlığını korumaktır'' dedi.

Görevimiz Toplumun Sağlığını Korumak
Bu sabah Altaş TV'nin canlı yayınına bağlanan Vali Dursun Ali Şahin, '' Biz Valilerin, kaymakamların, idarecilerin başlıca görevi vatandaşın, toplumun sağlığını korumaktır'' dedi.   Göreve geldiği ilk günden beri yayınladığı genelgelerle ulusal ve yerel basında ses getiren Vali Şahin, Altaş TV’de canlı yayınına telefonla bağlanarak, Berber ve kuaförlerde hijyenle ilgili getirdiği yeni düzenlemeler ve şeker ve tuz genelgeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.   Yayınladığı genelgelerle Giresun’u daha yaşanabilir bir il haline getirmeye çalıştığını belirten Vali Şahin, son yapılan çalışmalarla hijyeni berber ve kuaförlere de taşıdıklarını belirtti. Sadece Berberler değiş kahvehaneler, çayhaneler ve lokantalara da hijyen yeni düzenlemeler getiriyoruz.  Bu yönde yapılan çalışmalar neticesinde ilk olarak Valilikte kurallara uymayan, gerekli hijyen ve temizliği sağlamayan çay ocaklarını 5-6 gün süreyle kapattık. Denetimlerimiz diğer kahvehanelerde de devam edecek. Bizler halkın sağlığı için çalışıyoruz. İl genelinde bulunan 413 berber ve kuaföre makas, jilet, tarak gibi malzemeleri mikroplardan arındırılmış bir şekilde halkın hizmetine sunmaları için sterilazatör kullanma zorunluluğu getirdik. Hijyenle ilgili çalışmalarımız çerçevesinde kahvehane ve lokantalarda bulaşık makinası kullanma zorunluluğu getireceğiz. Bu konuda Kahveciler odasıyla mutabakat sağladık. Bulaşık makinası genelgesini şubat ayının ilk haftası gibi yayınlayacağız ve bu işin takipçisi olacağız. Tuz ve şeker genelgelerinde özellikle şeker konusunda %100 ‘e yakın başarı sağladık. Tuzda da denetimleri sıklaştıracağız. Biz Valilerin, kaymakamların, idarecilerin görevi vatandaşın sağlığını korumak. Bunun bilinciyle çalışıyoruz” dedi.  

         




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir