Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15533 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Eylül 2018 - 17:05

SANAYİDE MİLLİ VE YERLİ DÖNÜŞÜME DİKKAT ÇEKİLECEK

Büyüt
Küçült
SANAYİDE MİLLİ VE YERLİ DÖNÜŞÜME DİKKAT

ŞEBİNSİAD KATILIMI İLE ‘’SANAYİDE MİLLİ VE YERLİ DÖNÜŞÜME’’ DİKKAT ÇEKİLECEK
Sanayi ve Teknoloji İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal ‘ı ziyaret eden Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Altan Güneş ve yönetim kurulu, 10 Ekim Çarşamba günü yapılacak ‘’Sanayide Milli ve Yerli Dönüşüm’’ paneli ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette KADOSAN Başkanı Erdal Boyacı da hazır bulundu
ŞEBİN ŞİAD Başkanı Altan Güneş, program ile ilgili açıklama yaparak iş dünyasını panele davet etti. ’’Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul il Müdürlüğü, KOSGEB, Bahçeşehir Üniversitesi, Üniversite, İOSB ve Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamlar Derneği (ŞEBİN ŞİAD) katılımı ile sanayi alanında gerçekleştirilen ve gerçekleştirilebilecek milli ve yerli dönüşüm hamlelerinin konuşulması amacıyla, 10 Ekim Çarşamba günü İstanbul İkitelli OSB Konferans Salonunda ‘Sanayide Milli ve Yerli Dönüşüm’ konulu panel düzenleniyoruz.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal, Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan Ertürk, İkitelli OSB Başkanı Nihat Tunalı, KOSGEB İkitelli Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erhan, Teknoloji A.Ş. Murat Yücel ve ŞEBİNSİAD Başkanı Altan Güneş’in de katılacağı panelde; kamu, üniversite, STK, sanayi işbirliği çalışmaları, KOSGEB Ar-ge teşvikleri, firma deneyimleri, teknolojide markalaşmak, dünyaya açılmak konuları ile alanında uzman kişilerin katılacağı ve görüşlerini paylaşacağı panelde sanayide milli ve yerli dönüşüme dikkat çekeceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir