Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5674 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2013 - 02:46

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nden burs seferberliği

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinden burs
İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, düzenledikleri iftar programında yaptığı konuşmasında derneğin sabit gelirlerinin %90'nını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verdiklerini söyledi.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşa Derneğinin geleneksel iftarı programı, Bostancı Green Park Hotel’de yapıldı. 

İlhan Çabukol / Şebin Gündem


İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal ve Salih Kacır gibi önemli isimlerin yanı sıra birbirinden değerli iş adamı ve STK Temsilcilerinin katıldığı iftar sofrasında, birlik beraberlik mesajlarının yanı sıra, ağırlıklı olarak eğitim konuları konuşuldu.   Birlik ve beraberliğin Ramazan ayının manevi atmosferiyle birleşerek doruk noktaya çıktığı gecede konuşan İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, 49 yıllık bir geçmişe sahip olan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 50. yılını önümüzdeki sene büyük bir coşku içerisinde kutlayacaklarının müjdesini verdi. Yönetim Kurulu olarak genel kurulda almış oldukları emaneti yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte en güzel şekilde, Şebinkarahisar’ın adına yakışır faaliyetlerle sürdüreceklerini belirten Av. Hakan Özbay, “bu mübarek Ramazan ayında, soframızı paylaştık, sizlerle beraber iftar açma şerefine nail olduk. Davetimize icabet ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.   İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin, en önemli ve en temel hedefinin eğitim alanında hizmet vermek olduğunu belirten Özbay, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçek ihtiyaç sahibi Şebinkarahisarlı Üniversite  öğrencilerine, sizlerin gayretleri ve destekleriyle bu zamana kadar burslar verildi, bundan sonrada verilmeye devam edecek” dedi.   Dernek gelirlerinin % 90'nı burs olarak verildi... Özbay, dernek tüzüğünde de belirtildiği gibi sabit gelirlerin en az %25 ini Şebinkarahisarlı öğrencilere burs olarak verme yükümlülükleri olmasına rağmen, kendisinin de görev aldığı, 12 yıllık dönem süresince derneğin sabit gelirlerinin %90’nını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verme mutluluğunu yaşadık dedi.   Av. Hakan Özbay; Bursiyer sayımızı iki katına çıkaracağız... 1994 yılı içerisinde kendisinin şimdi başkanı olduğu dernekten burs aldığını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Özbay, 12 yıldır derneğimize bu vefa çerçevesinde hizmet etmeye çalıştığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. “Geçtiğimiz yıl, sizlerin destekleriyle Hayratlarımızı daha çok yer alımına aktarmamıza rağmen, yine 85 öğrencimize burs verme başarısını yakaladık. Yine sizlerin desteği ile yeni döneminde hedefimiz bu sayıyı en az iki katına çıkarmak olacak” dedi.      Dernekten lise ve üniversite öğrencilerine burs imkanı... Yeni hedeflerinin bu sene eğitim-öğretim dönemi başlamadan oluşturacakları komisyon ve burs ekibiyle birlikte iş dünyasının değerli temsilcilerini ziyaret edeceklerini belirten Özbay, “bu yılki burs hedefimize ulaşabilmek için sizlerin desteği ile başta üniversitelerde okuyan gençler olmak üzere, başarılı lise öğrencilerini de tespit ederek, bu  imkanlardan yararlandırmak ve eğitimine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir