Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5364 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2012 - 18:46

Şehit yakınlarına yardımda bulunuldu

Büyüt
Küçült
Şehit yakınlarına yardımda
Bağcılar Belediyesi, Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167'inci Yıl Dönümü dolayısıyla bir program düzenledi. Bağcılar'daki emniyet mensupları ile şehit yakınlarının katıldığı programda şehit yakınlarına yardımda bulunuldu.

Şehit yakınlarına yardımda bulunuldu

Bağcılar Belediyesi, Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167'inci Yıl Dönümü dolayısıyla bir program düzenledi. Bağcılar’daki emniyet mensupları ile şehit yakınlarının katıldığı programda şehit yakınlarına yardımda bulunuldu.

    

Bağcılar Belediyesi Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 167’inci Yıl Dönümü dolayısıyla bir program düzenledi. Halk Sarayı’nda gerçekleştirilen program Ahilla Fasıl Grubu’nun müzik dinletisi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Görevi ibadet olarak gören polis teşkilatımızın, bu özel gününü tebrik ediyorum” dedi.

Emniyet teşkilatının başarısını gıpta ile izlediklerini ifade eden Başkan Çağırıcı, “Görevlerini yaparken şehit olan emniyet mensuplarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Programa katılan Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul da yaptığı konuşmada her meslek grubunun ayrı bir öneme sahip olduğuna değindi ve “Her meslek grubumuza minnet ve şükranlarımızı sunuyorum ancak bu meslek grupları arasında canı pahasına, kanı pahasına mücadele eden emniyet teşkilatımızın yeri ayrıdır. Polis teşkilatımızın kuruluşunun 167’inci yıl dönümünü kutluyor, görevini yaparken hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına bir kez daha sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen ise yaptığı konuşmada, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya program için teşekkür etti.

ŞEHİT AİLELERİNE YARDIMDA BULUNULDU

Bağcılar Belediyesi program kapsamında 6’sı şehit eşi, 5’i de şehit çocuğu olmak üzere 11 şehit yakınına yardımda bulundu. Ayrıca görevinde yararlılık gösteren 30 polis memuruna da çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin, Bağcılar’da görev yapan emniyet görevlisi ve yakınları ile şehit yakınları katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir