Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5794 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2012 - 10:24

Şehitlerimiz İçin Başsağlığı Mesajı

Büyüt
Küçült
Şehitlerimiz İçin Başsağlığı
Vali Dursun Ali Şahin, Hakkâri ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna, PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmalarda şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Şehitlerimiz İçin Başsağlığı Mesajı
Vali Dursun Ali Şahin, Hakkâri ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna, PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmalarda şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.   Vali Şahin, mesajı;   “Hakkâri ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna 19 Haziran 2012 Salı günü sabaha karşı 04.00 sularında PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmalarda biri ilimiz Tirebolu ilçesinde P.Er Yaşar Doymuş olmak üzere 8 askerimizin şehit 18 askerimizin de yaralı olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.   Kutsal vatan topraklarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin temini uğruna canlarını feda eden, vatan ve millet sevgisinin en güzel ifadesi olan ve bir asker için en yüksek makam ve mertebeye ulaşmış kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.   Bu millet sizleri unutmayacaktır. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olacağız. Ruhunuz şad olsun, başımız sağ olsun.”

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör olaylarında şehit olan 8 askerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi; "Hakkari'de meydana gelen hain terör saldırısı sonucu yine yüreklerimiz yandı. 8 askerimiz şehit oldu. 16 yaralı askerimiz var. Şehitlerimizden biri Tirebolulu Piyade Er Yaşar Doymuş. Yaklaşık son bir ay içerisinde onlarca şehit verdik. Üzüntümüz çok büyük. Ben başta şehit aileleri olmak üzere tüm Türk halkına sabırlar, yaralı askerilerimize de acil şifalar diliyorum. Hepimizin başısağolsun."


   AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK' ün Şehitlerimiz İçin Başsağlığı Mesajı

  Hakkâri ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna, PKK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmalarda biri ilimiz Tirebolu ilçesinde P.Er Yaşar Doymuş olmak üzere 8 askerimizin şehit olması ve 19 askerimizin yaralanması tüm Türkiye’yi ve ilimizi derinden üzmüştür.

 

Bu tür menfur saldırıları lanetle kınıyoruz. Şunun özellikle bilinmesini isteriz ki bu tür saldırılar Türk milletini yıldıramaz. Aksine milletimizi kenetler ve tek bir yumruk olarak terör örgütüne karşı gerekli olan mücadelenin verilmesini sağlar. Türk milleti bir bütündür. Bu millet gereken dersi en sert şekilde ve en kısa zamanda verecektir.

 

PKK Terör örgütünü maşa olarak kullanarak ülkemizdeki olumlu gelişmeleri baltalayıp, kargaşa ortamı yaratan, huzurumuzu bozmaya çalışan, insanlık dışı terör eylemleriyle milli birlik ve beraberliğimize zarar vermeyi hedef alan, ülkemizin gelişiminden ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiş olmasından rahatsızlık duyan güçleri, hain saldırıları gerçekleştiren teröristleri, terör örgütü mensupları ve onlara destek veren iç ve dış mihrakları bir kez daha lanetle kınıyoruz.

 

         Türk Silahlı Kuvvetlerimize olan güvenimiz her zaman tamdır. Silahlı Kuvvetlerimiz terör örgütünü yok edecek bilgi, beceri ve donanıma sahiptir. Hükümetimiz ve Ordumuz bu mücadelede sonuna kadar kararlıdır. Bizlere düşen görev başta bu mücadeleye destek veren Güvenlik güçleri ve Silahlı kuvvetlerine destek vermek, dua etmektir.        

 

AK PARTİ teşkilatımızın bütün kademeleri adına, bu duygu ve düşüncelerle terörü lanetliyor, yaralı askerlerimize  acil  şifalar  dileyerek, şehitlerimize Allahtan rahmet, aziz milletimize  ve kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

         

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir