Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4566 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Ağustos 2022 - 14:07

Sel felaketinin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz

Büyüt
Küçült
Sel felaketinin acısını hala yüreğimizde
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

“22 Ağustos 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen sel felaketi sonucu 5’i asker olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiği, 19 binanın yıkıldığı ve 361 yapının hasar gördüğü ağır bir bilanço ile karşı karşıya kalmıştık. Özellikle Dereli ve Doğankent en çok sel felaketine maruz kalan ilçelerimizdi. Afetin hemen ardından ilgili bakanlarımız başta olmak üzere hep beraber sahada milletimizle iç içe olduk. Yaraların sarılması için bu noktada devletimiz hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Bugün baktığımızda afetin izleri tamamen silinmiş ve yeniden inşa edilmiş bir Dereli ile Doğankent görüyoruz. Bu süreçte devletimiz merhametiyle, şefkatiyle ve bütün kudretiyle birlikte milletimizin yanında yer aldı. Temennimiz başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm insanlığın bu tür felaketler yaşamamasıdır. Rabbim devletimize zeval vermesin, her türlü afetten bizleri korusun. Hepimizi derinden üzen ve hala acısını yüreğimizde hissettiğimiz bu elim felaketin ikinci yılında hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, aileleri ve yakınlarına bir kez daha sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Mekânları cennet olsun.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir