Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5822 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2012 - 10:39

Selahattin KARAAHMETOĞLU' ndan Soru Önergesi

Büyüt
Küçült
Selahattin KARAAHMETOĞLU ndan Soru
Sayın vekilimiz Giresun elektrik dağıtım işini üstlenen tüm uyarılara rağmen hizmet kusurlarını gidermeyen, hizmet kalitesini önemsemeyen şirket hakkında bu defa başbakanın yanıtlaması istemiyle soru önergesi vermiştir.Daha önce iki defa enerji bakanlığına sorunlar iletilmiş ve şirketleri savunur nitelikte cevaplar alınmıştır. EPDK'nın ve Bakanın Türkiye genelinde konu ile ilgili şikayetleri ve çözüm önerileri yine şirketleri korur ve kollar nitelikte olmuştur.


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

     Aşağıdaki sorularımın Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yazılı  olarak yanıtlanması için gereğini bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla. 
 

     Selahattin Karaahmetoğlu

      Giresun Milletvekili 
 
 

Giresun İline elektrik dağıtım hizmeti verdiğini iddia eden, tüketicilerin şikayetlerini defalarca iletmelerine rağmen çözüm sağlamayan şirkete, partinizin Grup Başkan Vekilinin bile söz dinletememesi ve basına Başbakan’a konuyu ileteceğini belirtip çaresizliğini bildirmesi konusunda bilgi sahibi misiniz? Grup Başkan Vekiliniz bu konuda sizden yardım istemiş midir? Sayın Başbakan bu şirketin sahibinin sizinle hemşerilik yakınlığı olduğu ve bu nedenle uyarıları dikkate almadığı,  hizmet kalitesini önemsemediği doğru mudur?Şu anda Giresun’un bir çok  köyüne elektrik hizmeti verilemediğini ve aynı şirketin elektrik sayaçlarını tüketicinin bilgisi dışında fahiş fiyatlarla değiştirdiğini, bir günlük gecikmeleri bahane ederek elektriği kesilen vatandaşlardan yeniden abonelikle ayrıca kar elde ettiğini biliyor musunuz? Defalarca ilgili bakanlığa  soru önergeleriyle de sorunu  ilettiğimiz halde, değerli basın mensuplarının konuyu gündeme taşıma gayretlerine rağmen,  hatta Grup Başkan Vekilinizin tüm yakınmalarına rağmen, Partinizin Giresun  temsilcilerinin bu konuda kendilerine şikayet, talep gelmediğini belirtmeleri , Giresun’la  alay etmek ve  saygısızlık değil midir?


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir