Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7004 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2012 - 01:15

Şiir Yorumculuğu Çok Önemli Bir Meslek

Büyüt
Küçült
Şiir Yorumculuğu Çok Önemli Bir
'' Şiir yorumculuğu; özel yetenek, bilgi, beceri, yoğun emek isteyen; ciddi ve saygın bir meslektir. Hikmet OKUYAR Şüsiyad Başkanı '' diyen ve tezini; şiir atölyesi çalışmalarında, şiir sohbetlerinde, şiir dinletilerinde

ŞİİR YORUMCULUĞU ÇOK ÖNEMLİ BİR MESLEK..
 
'' Şiir yorumculuğu; özel yetenek, bilgi, beceri, yoğun emek isteyen; ciddi ve saygın bir meslektir. Hikmet OKUYAR Şüsiyad Başkanı '' diyen ve tezini; şiir atölyesi çalışmalarında, şiir sohbetlerinde, şiir dinletilerinde, '' 15. Şebinkarahisar Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi '' proğramlarında ve rtv kültür sanat şiir saatlerinde dillendiren Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar; '' 2012, YOZGAT KIZ MESLEK LİSESİ BİR BAHAR AKŞAMI ŞİİR DİNLETİSİ '' etkinliği ile ilgili bir haber okuyunca çok duygulandığını belirterek paylaştığı söyleşide şunları söyledi: 
 
'' Özel yetenekli şiir yorumcusu öğrencileri tebrik ediyorum.
 
YOZGAT KIZ MESLEK LİSESİ BİR BAHAR AKŞAMI ŞİİR DİNLETİSİ kutlu olsun..


OKULLAR KAPANMADAN TÜM OKULLARDA YAPILMASI GERKENEN EN MASRAFSIZ EN MUTEŞEM ETKİNLİKLERDEN BİRİ BU.. ''...BİR BAHAR AKŞAMI ŞİİR DİNLETİSİ ''ETKİNLİKLERİ..
OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN ŞAHSINDA, TERRİP KOMİTESİNİN ŞİİR YORUMCUSU ÜYELERİNİ, ÖZEL YETENEKLİ ŞİİR YORUMCUSU ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM..
 
ALKIŞLIYORUM..
 
TÜM OKULLARIN YÖNETİCİLERİNE, TÜM BELDE İLÇE VE İLLERİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNE SESLENİYORUM..HENÜZ GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ.. 13 HAZİRAN'A KADAR DAHA ÇOK ŞİİR DİNLETİSİ YAPILABİLİR..ÖZEL YETENEKLİ ŞİİR YORUMCUSU ÖĞRENCİLERİMİZ BÖYLE ÇOK ANLAMLI BİR PROĞRAMLA TEŞVİK EDİLİP BİR ADIM ÖNE ÇIKARILSA İYİ OLMAZ MI? GENELGELERE UYGU ŞİİR ETKİNLİKLERİ YAPAN TÜM MÜDÜRLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM..
 
RKİYE GENELİNDE ŞİİR YORUMCULUĞU İLE İLGİLENEN UZMAN OLARAK..YAZILACAK ÇOK YAZIM OLACAK DİYORUM..

ÖZEL YETENEKLİ ŞİİR YORUMCUSU ÖĞRENCİLERİN TEŞVİKLERLE BİR ADIM ÖNE ÇIKARILMASINI DİLİYORUM..TÜRKİYE SEVDASI / HİKMET OKUYAR DEYİŞİMLE..'' dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir