Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5394 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2012 - 11:34

Silah Ticareti ve Ruhsatsız Silah Bulunduranlara Operasyon

Büyüt
Küçült
Silah Ticareti ve Ruhsatsız Silah Bulunduranlara
Silah Ticareti ve Ruhsatsız Silah Bulunduranlara Operasyon

SİLAH TİCARETİ VE RUHSATSIZ SİLAH BULUNDURMAK

 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 03.05.2012 günü saat:06.00 sıralarında; Giresun Merkezde 1, Yağlıdere ilçesinde 17, İstanbul ilinde 1, Kocaeli Gebze ilçesinde 1 adres olmak üzere toplam 20 adreste, 20 ayrı hedef şahsa yönelik  eş zamanlı operasyon  gerçekleştirilmiştir. Operasyonda yapılan aramalar neticesinde; 


Yağlıdere ilçesindeki 17 şahıstan 11 tabanca,11 şarjör, 94 adet mermi, ile; Silah imalatında kullanılan; 1 adet Freze makinesi, yarı mamul namlu, sürgü ve kabze takımının bulunduğu atölye ve Kocaeli ilinde 1 adet tabanca,1 adet şarjör ele geçirilmiştir.

Soruşturma kapsamında daha önceden gerçekleştirilen çalışmalarda ele geçirilen silahlarla birlikte toplamda 15 adet Tabanca, 15 adet şarjör ile 104 adet mermi ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili Espiye adliyesine 04/05/2012 günü sevk edilen 11 şüpheli şahıstan 5 tanesi savcılık sorgularının ardından serbest kalmış, 6 şüpheli şahıs ise nöbetçi mahkemece  tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.


18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE TÜTÜN MAMÜLLERİ SATILMASI



Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü olarak çocuklarımızın ruhen ve bedenen sağlıklı bir birey olarak yetişmesi, alkol ve tütün mamüllerinin
zararlı etkilerinden korunması için yapılan çalışmalarda;

07.05.2012 Günü Saat:14.30 sıralarında İlimiz genelinde çocuklara tütün mamulleri satışına yönelik yapılan denetlemeler esnasında,  Sultan Selim Mahallesinde faaliyet gösteren bir büfede önünde küçük yaşta ve okul üniformalı bir kız çocuğunun bahse konu iş yerine geldiği görülmüş, B.T.(1995) isimli çocuğun büfede bulunan M.E.(1962) isimli şahıstan bir paket sigara satın aldığı ve parasını ödediği tespit edilmiş ve  söz konusu işyerleri hakkında idari ve adli işlem yapılmıştır.             

Çocuklarımızın sağlığının korunması, ruhen ve bedenen sağlıklı bir birey olarak yetişmesi, alkol ve tütün mamüllerinin zararlı etkilerinden korunması amacıyla Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmeye devam edecektir.

 

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir