Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6016 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2012 - 10:13

Siyasette Herşey Mübah Mı?

Büyüt
Küçült
Siyasette Herşey Mübah
Ak Parti Giresun İl Bşk Yrd.Tanıtım ve Medya Bşk. Tarık ÇAKIR'ın Siyasette Herşey MÜbah Mı? konulu basın açıklaması

Yeşille mavinin iç içe olduğu güzel şehrimiz son bir hafta içerisinde gerek il içerisinde gerekse de il dışarısında oldukça hareketli günler geçirmiştir. İstanbul da düzenlenen feshane günleri, 19 Mayıs kutlamaları ve Mayıs 7 si festivali. Burada işlenen ortak konu elbette Giresun ve Giresunlular olmuştur. İstanbul da başlayan feshane Giresun günleri ile hemşerilerimizin memleket özlemi bir nebzede olsun giderilmiş bu vesile ile de şehrimiz ve insanlarımızı orada onbinlerce insan tanıma ve tanışma fırsatı bulmuştur. Şehrimiz adına eşsiz bir reklam yapılmıştır.


              Aynı saatler de gerek şehrimizde gerekse de tüm yurdumuzda 19 mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı adına yakışır bir şekilde dünün ve bugünün gençleri  tarafından coşkuyla, çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Buradan bir kez daha bize bu günü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz.

 

              Tüm bunların yanı sıra ayrı bir coşku belki de şehrimiz tarihinde bir ilk olan Türk Yıldızları ve Solo Türk uçakları eşsiz bir prova uçuşu sunmuşlardır. Türk yıldızlarının Asıl gösterisi her ne kadar hava muhalefeti dolayısıyla yapılamamış olsa bile Solo Türk uçağı eşsiz bir gösteri sunmuş yürekleri feth etmiştir. Bu coşkuyu şehrimize yaşatan sayın valimize buradan bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 

              Şehrimizin simgesel ve en büyük festivali olan geleneksel Mayıs 7’si şenlikleri kapsamında yerli ve yabancı gruplarca düzenlenen çeşitli etkinlikler insanımızı bin bir coşkuya sürüklemiştir. Emeği geçenlere buradan teşekkürü bir borç biliyoruz. Lakin bu şenlikler esnasında gözümüze ilginç detaylar takılmıştır. Bir festival düşünün ki ülkenin Başbakan’ı hiçe sayılmaya çalışılmış önce muhalefet liderinin kutlama tebriki okutulmuştur.

Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz protokol de yer alan AK PARTİ İl Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız, yok muamelesi yapılmıştır. Unutulmaması gerekir ki bu şehirde yaşayan iktidar ve muhalefet in gayesi bu şehre artı değerler katmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle iktidar mensubu arkadaşlarımız bu festivalde yerlerini almışlardır. Böylesine müstesna günler siyasi şov yapma günleri değildir.

 

              Dipnot olarak belirtmek isterim ki; İstanbul ilimizde kaba bir tahminle yaklaşık 470 bin Giresunlu hemşerimizin yaşadığı tahmin edilmektedir. Ve orada da gözler ilimizin en büyük belediyesi olan Giresun merkez belediyesini aramıştır. En azından bir standı bir temsilcisi olabilirdi ve şehrimizi temsil edebilirdi. 

 

              Bu duygu ve düşüncelerle ille de siyaset yapmaksa bunu adı, “siyaset yapmak için her şey mubahmıdır “ siz değerli halkımızın takdirlerine bırakıyorum.

 

 

Tarık ÇAKIR

    İl Bşk Yrd.Tanıtım ve Medya Bşk.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir