Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8727 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2011 - 11:21

Somali İçin Karadeniz' den Yardım Yağacak

Büyüt
Küçült
Somali İçin Karadeniz den Yardım
Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Mavi Karadeniz TV. Somali için harekete geçiyor.

SOMALİ  İÇİN KARADENİZ’DEN YARDIM YAĞACAK 
 

     Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Mavi Karadeniz TV. Somali için harekete geçiyor. Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu’nun aldığı karar sonucunda, Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Yüksel ve Halil Kütük ile Mavi Karadeniz Tv. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kara Davut bir araya gelerek Somali halkına yardım edilmesi hususunda bir çalışma yapılmasına karar verdiler. 

      Özellikle Karadeniz illerimizin Federasyon Başkanlarının veya Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin davet edileceği bir canlı yayın programında, açlık yüzünden çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Somali halkı için yardım toplanacak.  

     Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Dernek Başkanı Emine Acar “Bu mübarek Ramazan ayında, her gün haberlerde Somali halkının yaşadığı dramı izlerken vicdanımız sızlıyor. Peygamber efendimizin “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.” hadisinde anlamını bulan bu trajediye kayıtsız kalmak istemedik. Şimdi tüm duyarlı vatandaşlarımızı, 20 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı Mavi Karadeniz TV.’de canlı olarak yayınlanacak programımızda yardım kervanına katılmaya davet ediyorum. Somali’ye karşılıksız olarak yardım programı gerçekleşmesi konusunda ilgi ve desteğini esirgemeyen Mavi Karadeniz TV. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş beye de takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

    Karadeniz illerimizin tüm dernek yönetici ve üyelerinin SMS göndererek, programa katılmalarını, talep etmeleri halinde, kayda değer bir yardımın toplanabileceği aşikardır. Herkesi, Allah rızası için; bu çalışmaya destek vermeye davet ediyoruz. 16.08.2011 

Yardımlarınız için: T.C Ziraat Bankası – Giresun Şubesi

                               Deniz Yıldızı Derneği

                               288 288 – 5001

                               İban No: TR78 0001 000123 00 288 288 5001

                               Dernek Telefon: 0 454 214 22 35





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir