Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4980 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2013 - 12:22

Son Sokak İftarımız Ucarlıdaydı

Büyüt
Küçült
Son Sokak İftarımız
Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz sokak iftarları programı Cuma akşamı Ucarlı-Yenimahalle'de düzenlenen organizasyonla sona erdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı program, Yenimahalle ve Ucarlı Mahallesinin ortak noktasında, Ucarlı Eski İlkokulu bahçesinde gerçekleşti.

Programa katılan ve misafirlerini tek tek dolaşarak hoşlayan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, yapılan iftarın ardında kısa bir konuşma yaptı. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Bayramınızı tebrik ediyorum diyen Başkan AYDIN, konuşmasında;

“Sevgili misafirlerimiz, Ucarlı ve Yenimahallenin kıymetli sakinleri. Bugün Sokak iftarlarımızın sonuncusunu burada yapıyoruz. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Günün bu yorgun vaktinde bizi yalnız bırakmadınız, soframızı bereketlendirdiniz. Allah’ta sizin sofranızı bereketlendirsin. Teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin diyoruz. İnşallah şimdiden Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Allah hepimizi bayrama kavuştursun. Yeni bu tür organizasyonlarda buluşmak üzere hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Ucarlı – Yenimahalle Sokak İftarı programına Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Erdem, Tuncer Korkmaz ve Esat Sakallıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem İlyas, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fat ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar, Ucarlı Mahallesi Muhtarı Dursun Köse, Yenimahalle Muhtarı Emrullah Ağdere, Saraçlı Mahallesi Muhtarı Halil Yeşiltepe, Acısu Mahallesi Muhtarı Ali Zehir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  
       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir